Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears de l’Acta de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de l’empresa Top Clean Baleares, SL i la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (codi de conveni 07100222012014)

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA DE TREBALL, COMERÇ I INDÚSTRIA
Rango de LeyResolució

Antecedents

  1. El 4 de juny de 2018, la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de l’empresa Top Clean Baleares, SL aprovà l’ampliació de la vigència del Conveni fins al 30 de setembre de 2022 i la modificació de l’article 12, de la qual cosa es va estendre l’acta de sessió corresponent.

  2. El 4 de juny de 2018, el senyor Sebastián Lladó Vidal, en representació de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu, va sol·licitar el registre, el dipòsit i la publicació de l’acta esmentada.

    Fonaments de dret

  3. L’article 90.3 del Text refós de la Llei de l’Estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d’octubre.

  4. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

  5. L’article 45 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

    Per tot això, dict la següent

    Resolució

  6. Inscriure i dipositar l’Acta de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de l’empresa Top Clean Baleares, SL, en la qual s’acorda ampliar el termini de vigència del Conveni fins al 30 de setembre de 2022 i modificar-ne l’article 12, en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears.

  7. Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

  8. Ordenar la traducció del text a la llengua catalana i fer constar que la versió castellana del text és l’original signada pels membres de la Comissió Negociadora i que la versió catalana n’és una traducció.

  9. Publicar el Conveni en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

    Palma, 17 d’octubre de 2018

    La directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral,

    Per delegació del conseller de Treball, Comerç i Indústria

    (BOIB 105/2015)

    Isabel Castro Fernández

    ACTA DE NEGOCIACIÓ DEL CONVENI COL·LECTIU DE L'EMPRESA

    TOP CLEAN BALEARS, SL

    A Palma, el 4 de juny de 2018, a les 8.30 h, es reuneixen a la seu de l'empresa TOP CLEAN BALEARS, SL, d'una part, el senyor Sebastián Lladó Vidal, en representació de l'empresa TOP CLEAN BALEARS, SL, i de l'altra, el Comitè d'Empresa constituït per:

    Ambdues parts es reconeixen plena capacitat legal per negociar el Conveni col·lectiu d'empresa i en constitueixen la Comissió Negociadora, que actua sota el principi d'autonomia de la voluntat de les parts i llibertat contractual.

    El Conveni col·lectiu de l'empresa TOP CLEAN BALEARS, SL, codi 07100222012014, finalitza la vigència el 30 de setembre de 2018.

    L'article 3 preveu que, llevat de denúncia expressa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR