Acord de concessió de subvencions de l'any 2018 per retirar residus de construcció i demolició no perillosos de punts d'abocament incontrolat, amb la finalitat de la preservació ambiental, destinada als ajuntaments i entitats locals menors de Mallorca. BDNS: 389531

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorDEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT
Rango de LeyAcord

El Consell Executiu, en la sessió de 6 de juny de 2018, ha pres, entre altres, l'acord que transcric literalment a continuació:

“Antecedents

El 28 de febrer de 2018 el Consell Executiu del Consell de Mallorca va aprovar la convocatòria pública de subvencions de l'any 2018 per la retirada de residus de construcció i demolició no perillosos de punts d'abocament incontrolat, amb la finalitat de la preservació ambiental, destinada als ajuntaments i entitats locals menors de Mallorca.

L’extracte de l’esmentat acord fou publicat en el BOIB núm. 33, de 15 de març de 2018, indicant BDNS (Identif.): 389531, i es conferí un termini de vint dies hàbils a comptar a partir de l’endemà d’haver-se publicat per presentar les sol·licituds i documentació annexa.

D’acord amb el que disposen els apartats sisè i vuitè de la convocatòria, mitjançant oficis de 30 d’abril de 2018, l’òrgan instructor va requerir l’aportació de documentació complementària o aclariments corresponents amb relació a les sol·licituds presentades.

El 22 de maig de 2018 es va reunir la Comissió tècnica d’avaluació per a l’estudi de les sol·licituds presentades a la convocatòria, havent-se aixecat la corresponent acta per part de la secretaria de la Comissió, on es detalla el procés d'admissió, exclusió i avaluació de les sol·licituds presentades exposant-ne el resultat. En aquesta acta la Comissió d'Avaluació emet informe i proposa a l'òrgan instructor:

- les subvencions que es poden concedir i l’import corresponent segons la taula que s’hi incorpora.

- les sol·licituds que cal excloure, i, en aquest sentit, no admetre, per haver-se presentat fora de termini d’acord amb el que estableix l’apartat 8 de la convocatòria, concretament la sol·licitud formulada per l'Ajuntament de Pollença, amb núm. de registre d'entrada 14722, de 20 d'abril de 2018.

- les sol·licituds que s’han de tenir per desistides per no haver aportat documentació requerida en termini, concretament, la formulada per Ajuntament d’Alcúdia per no haver atès el requeriment d’aportació de documentació efectuat mitjançant ofici de 30 d’abril de 2018.

- les que s’han de denegar per incompliment dels requisits de la convocatòria, concretament la sol·licitud de subvenció presentada per l’Ajuntament de Porreres relativa al projecte “Primera Creu del Santuari de Monti Sion” per incompliment del requisit de la convocatòria previst al seu apartat 3.4, i per no haver presentat el certificat previst a l’annex IV, d’acord amb l’establert als apartats 3.5 i 9.1j).

El 23 de maig de 2018 l’òrgan instructor ha emès el corresponent informe amb relació a què les entitats proposades com a beneficiàries de la convocatòria compleixen els requisits que s’hi estableixen i que estan al corrent de les obligacions tributàries amb l’Agència Tributària de l’Estat, amb la tresoreria de la seguretat social i amb el consell de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR