Ordre del conseller de Salut, Família i Benestar Social de 18 d’abril de 2013 per la qual s’aprova l’atribució de funcions als llocs de feina de la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social i de l’Institut Balear de la Dona

SecciónI. Disposicions generals
EmisorCONSELLERIA DE SALUT, FAMÍLIA I BENESTAR SOCIAL
Rango de LeyOrdre

El Decret 12/2011, de 18 de juny, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 91 ext., de 20 de juny de 2011), modificat en diverses ocasions, estableix l’estructura de les conselleries en que s’organitza l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. L’article 2 d’aquest Decret 12/2011, estableix l’estructura orgànica bàsica i els òrgans directius de la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social.

El Decret 12/2011 també fa una relació de les entitats adscrites o integrades en cada una de les Conselleries. En concret, dins la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social s’integra, entre d’altres, l’Institut Balear de la Dona.

La Llei 5/2000, de 20 d’abril, crea l’ Institut Balear de la Dona com a organisme autònom de caràcter administratiu amb personalitat pròpia i plena capacitat d’obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de benestar social. Aquesta Llei es va desplegar mitjançant el Decret 21/21012 de 16 de març, que regula l’organització i el funcionament d’aquest organisme.

D’altra banda, l’article 8 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, regula l’organització interna de les conselleries i disposa, en l’apartat tercer, que els consellers, mitjançant una ordre, n’han de desenvolupar l’estructura orgànica bàsica, d’acord amb la relació de llocs de feina vigent, per tal de determinar les funcions atribuïdes a les unitats administratives de cada conselleria.

L’article 34.3 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que cada conseller o consellera determina les funcions dels llocs de feina adscrits a la seva conselleria, amb l’informe previ de la conselleria competent en matèria de funció pública. Les ordres de funcions s’han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Amb la finalitat de complir aquest mandat, d’acord amb les pautes assenyalades per la Instrucció 1/2012, de 28 de febrer de 2012, de la directora general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis per la qual es fixen els criteris per confeccionar les ordres de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de les diferents conselleries, i atesa la necessitat de modificar les ordres de funcions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR