Resolució suspensió valors límits emissió sonora per dilluns 1-5-2017

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorAJUNTAMENT DE LLOSETA
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ DE BATLLIA.-

DECRET NÚM. 51/2017

JOSE MARIA MUÑOZ PEREZ, Batlle – President de l’Ajuntament de Lloseta, a l’empara de l’article 21.1, s) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril.

Vist la programació de les festes d’1 de maig.

Atès el que disposa l’article 19 de l’ordenança municipal sobre contaminació acústica, publicada en el BOIB núm. núm. 138, de 08/10/2013, i, núm. 133 de 02/10/2014.

“Autorització per superar els valors límit de renou.-

  1. Per raons d’interès general o de significació ciutadana especial o amb motiu de l’organització d’actes amb una projecció oficial, cultural o de naturalesa anàloga especial, a petició dels organitzadors, l’Ajuntament pot autoritzar, per a les zones afectades, amb caràcter temporal i provisional i fent prevaldre el principi de protecció de la salut de la ciutadania, la modificació o la suspensió dels valors límit d’emissió sonora que s’estableixen en el capítol III d’aquesta Ordenança.

  2. Els titulars d’emissors acústics poden sol·licitar a L’Ajuntament l’autorització per superar els valors límit que s’estableixen en el capítol III d’aquesta Ordenança de manera provisional i temporal, per a la qual cosa han de presentar una sol·licitud, amb almenys un mes d’antelació a l’acte, acompanyada d’un estudi acústic que la justifiqui raonadament. L’Ajuntament n’ha de notificar la resolució amb anterioritat a la data programada per a l’esdeveniment. En qualsevol cas, l’Ajuntament només pot resoldre la suspensió provisional i temporal de l’acte si havent-ne valorat la incidència acústica, s’acredita que s’empren les tècniques acústiques més adequades i així i tot no es poden respectar els valors límit.

  3. Quan es concedeixi el permís, l’autorització ha de fixar expressament el nom...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR