Resolució per la qual es delega ordenar la publicació d’edictes del Departament de Desenvolupament Local en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorDEPARTAMENT DE DESENVOLUPAMENT LOCAL
Rango de LeyResolució

El dia 21 de setembre de 2015 aquest conseller executiu de Desenvolupament Local ha dictat la Resolució següent:

“Antecedents

  1. L’apartat b) de l’article 2 del Decret d’organització del Consell Insular de Mallorca, de 10 de juliol de 2015 (BOIB núm. 109, de 18 de juliol de 2015), diu que els consellers executius tenen l’atribució d’ordenar la publicació de les resolucions i els edictes, en relació amb les matèries pròpies del departament, en publicacions oficials i altres mitjans de comunicació social.

  2. En l’àmbit de la nova regulació del Butlletí Oficial de les Illes Balears, en relació amb el procediment d’enviament telemàtic dels documents que s’hi han de publicar i atesa la conveniència d’agilitar l’enviament dels anuncis que s’hi han de publicar, s’ha creat el registre automatitzat, adscrit a la Secretaria General de la Conselleria de Presidència, d’autoritats i personal facultats per ordenar la inserció dels textos mitjançant la signatura electrònica en el marc de la nova aplicació informàtica Edictes.

    Fonaments

    El segon paràgraf de l’article 2 del Decret d’organització esmentat, preveu que els consellers executius i les conselleres executives puguin delegar aquesta ordre de publicació en favor de les persones responsables de les secretaries tècniques i de les direccions insulars.

    Per tant,

    RESOLC:

  3. Delegar l’atribució d’ordre de publicació de les resolucions i els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR