Resolució de la gerent de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears per la qual s'aproven les bases i la convocatòria d'una borsa de treball per cobrir temporalment llocs de treball de la categoria d'auxiliar tècnic sociosanitari o auxiliar tècnica sociosanitària

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorFUNDACIÓ D'ATENCIÓ I SUPORT A LA DEPENDÈNCIA I PROMOCIÓ DE L'AUTONOMIA PERSONAL DE LES ILLES BALEARS
Rango de LeyResolució

S’ha constatat la necessitat de constituir una borsa de treball per tal de cobrir les necessitats de contractació, amb caràcter temporal, de personal de la categoria d’auxiliar tècnic sociosanitari o auxiliar tècnica sociosanitària per als centres gestionats per la Fundació a les illes de Mallorca i d’Eivissa.

Els apartats i i j de l’article 28.1 dels Estatuts de la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l’Autonomia Personal de les Illes Balears estableixen que correspon al gerent o la gerent, entre altres funcions, “desenvolupar la política de personal dissenyada pel Patronat i, amb aquesta finalitat, concertar o rescindir relacions laborals, seleccionar el personal laboral, acordar les sancions i executar les actuacions que, en aquesta matèria, li siguin encomanades”, així com “exercir la direcció superior del personal al servei de la Fundació”.

Per tot això, amb l’informe previ favorables de la Direcció General de Funció Pública i Administracions Públiques, dict la següent

RESOLUCIÓ

  1. Aprovar la convocatòria pública d’una borsa de treball per a la contractació, amb caràcter temporal, de personal de la categoria d’auxiliar tècnic sociosanitari o auxiliar tècnica sociosanitària per als centres gestionats per la Fundació a les illes de Mallorca i d’Eivissa.

  2. Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria i que s’adjunten com a annex 1 d’aquesta resolució, d’acord amb el barem de mèrits que s’especifica en l’annex 2.

  3. Ordenar la publicació d’aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de la Fundació.

    Palma, 28 de juny de 2016

    La gerent

    Alexandra Pavlovic Djurdjev

    ANNEX 1

    Bases de la convocatòria d’una borsa de treball per cobrir temporalment llocs de treball de la categoria d’auxiliar tècnic sociosanitari o auxiliar tècnica sociosanitària de la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l’Autonomia Personal de les Illes Balears

  4. Objecte

    L’objecte d’aquesta convocatòria és constituir borses d’aspirants per cobrir, com a personal laboral, les necessitats de contractació temporal de personal de la categoria professional d’auxiliar tècnic sociosanitari o auxiliar tècnica sociosanitària. Es constituirà una borsa per a l’illa de Mallorca i una altra per a l’illa d’Eivissa. Els aspirants podran participar en ambdues borses o únicament en una.

  5. Forma de selecció

    La selecció s’ha de fer mitjançant el procediment de concurs de mèrits, de conformitat amb el barem que es detalla en l’annex 2. Els empats en la puntuació s’han de dirimir aplicant successivament els criteris següents:

    1. D’acord amb el que preveu el punt 1.5.3 del Pla d’Igualtat entre Dones i Homes de la Fundació, aprovat en data 13 d’agost de 2012, en el cas que hi hagi una infrarepresentació de dones en la categoria professional, si hi ha una puntuació final igual entre dos candidats o més, s’ha de seleccionar la dona, llevat que concorrin en l’altre candidat circumstàncies que no siguin discriminatòries per raó de sexe, i que justifiquin que no s’apliqui la mesura, com ara la pertinença a altres col·lectius amb dificultats especials d’accés al treball, una vegada considerades objectivament totes les circumstàncies concurrents en els candidats d’ambdós sexes; en el cas que siguin dues dones o més, s’ha d’atendre a la resta de criteris que s’enumeren a continuació.

    2. La major puntuació obtenguda en l’apartat d’experiència professional.

    3. La persona de més edat.

    4. La persona amb majors càrregues familiars.

    5. El sorteig.

  6. Reserva per a persones amb discapacitat

    S’ha d’oferir a les persones aspirants amb discapacitat igual o superior al 33 % el 7 % del total dels llocs de feina de la Fundació i, a aquests efectes, se’ls han d’oferir les vacants que corresponguin. No obstant això, se’ls han d’oferir també els llocs de feina no reservats que, segons la puntuació obtinguda en el procés selectiu, els corresponguin.

    En tot cas, l’oferiment se supedita al fet que la discapacitat de la persona aspirant concreta sigui compatible amb les tasques del lloc de feina.

  7. Requisits i condicions de les persones aspirants

    Per poder formar part de la borsa, les persones aspirants han de complir en la data d’acabament del termini per presentar les sol·licituds els requisits següents:

    1. Tenir la nacionalitat espanyola o la d’un estat de la Unió Europea, o ser nacional d’altres estats amb les condicions que estableix l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic.

    2. Tenir 16 anys complits i no haver arribat a l’edat de jubilació.

    3. Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions corresponents a la categoria d’auxiliar tècnic/a sociosanitàri/ària.

    4. No haver estat separats, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni estar inhabilitats de manera absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a exercir funcions similars a les de la categoria corresponent. En cas de nacionals d’un altre estat, no haver estat inhabilitats o en situació equivalent ni haver estat sotmesos a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat i en els mateixos termes, l’accés a una ocupació pública.

    5. Estar en possessió d’una de les titulacions següents:

    · Títol de tècnic en atenció a persones en situació de dependència que estableix el Reial decret...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR