Resolució de la directora general de Personal Docent, de dia 11 d’abril de 2017, per la qual es declaren aptes en la fase de pràctiques, els aspirants seleccionats en les proves selectives d’accés al cos d’inspectors d’educació a les Illes Balears convocades per Resolució de 25 de febrer de 2016

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorCONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT
Rango de LeyResolució

La Resolució de la directora general de Personal Docent de 25 de febrer de 2016, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al cos d’inspectors d’educació a les Illes Balears publicada en el BOIB núm. 29, de 3 de març de 2016.

La Resolució de la directora general de Personal Docent de 27 de juliol de 2016, per la qual es fa pública la llista única de tots els aspirants que han superat el procediment selectiu i per Resolució de la directora general de Personal Docent de 31 d’agost de 2016, per la qual es nomenen funcionaris en pràctiques i es procedeix a l’adjudicació de les destinacions provisionals.

La base dotzena de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 25 de febrer de 2016, disposa que un cop finalitzada la fase de pràctiques, la Direcció General de Personal Docent publicarà al BOIB les llistes definitives de seleccionats i aprovarà els expedients del procediment selectiu.

Una vegada finalitzada la fase de pràctiques, feta l’avaluació per la comissió qualificadora i després d’haver comprovat que tots els aspirants declarats aptes en aquesta fase compleixen els requisits generals i específics de participació que estableix la Resolució esmentada, la directora general de Personal Docent, d’acord amb l’apartat primer de la Resolució del conseller d’Educació i Universitat, de 29 d’octubre de 2015, de delegació de determinades competències en matèria de gestió de personal (BOIB núm. 163, de 5-11-2015), és competent per dictar la següent

Resolució

Primer. Declarar aptes en el procés selectiu corresponent els aspirants nomenats funcionaris en pràctiques del cos d’inspectors d’educació mitjançant Resolució de la directora general de Personal Docent de 31 d’agost de 2016, que es detallen a l’Annex 1 d’aquesta Resolució.

Segon. Declarar aptes en el procés selectiu corresponent els aspirants nomenats funcionaris en pràctiques del cos d’inspectors d’educació mitjançant Resolució de la directora general de Personal Docent de 31 d’agost de 2016, que estaven exempts de l’avaluació de la fase de pràctiques que es detallen a l’Annex 2 d’aquesta Resolució.

Tercer. Aprovar l’expedient del procediment pel qual es convoquen proves selectives d’accés al cos d’inspectors d’educació a les Illes Balears i fer pública la llista definitiva de seleccionats, que figura a l’Annex 3 de la present Resolució.

Quart. Remetre al Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, perquè es procedeixi al nomenament dels seleccionats com a funcionaris del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR