Resolució del director gerent d’Atenció Primària de Mallorca per la qual es cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu del procediment abreujat núm. 48/2015 que es tramita davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma de Mallorca

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorSERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS
Rango de LeyResolució

Fets

  1. La senyora Silvia Pascual Vaquer ha interposat un recurs contenciós administratiu -actuacions núm. 48/2015, que se segueixen pel procediment abreujat en el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma de Mallorca- contra la desestimació presumpta, per silenci administratiu, del recurs d’alçada interposat contra el seu cessament com a personal estatutari temporal eventual de la categoria psicòloga d’atenció primària amb efectes de dia 31 d’octubre de 2014.

    Fonaments de dret

  2. L’art. 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

  3. L'article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

    Per tot això, dicto la següent

    Resolució

  4. Citar a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu –actuacions núm. 48/2015, que se segueixen pels tràmits del procediment abreujat en el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma de Mallorca- per tal que puguin comparèixer i personar-se davant aquest Jutjat en el termini de nou dies des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució.

  5. Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR