Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 2 de setembre de 2016 d'integració com a personal estatutari fix del Servei de Salut de les Illes Balears

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorSERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS
Rango de LeyResolució

Antecedents

  1. El 23 de juliol de 2016 es va publicar en el BOIB núm. 93/2016 la Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 14 de juliol de 2016 per la qual s’aproven la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació de les comissions tècniques de valoració del procediment per proveir llocs de treball de personal funcionari de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  2. El 26 d’agost de 2016 es va registrar en els Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears la sol·licitud de la senyora Obdulia Jauregui Arbizu, funcionària de carrera sanitària APD, per integrar-se en el règim de personal estatuari d’acord amb el punt 1 de la disposició addicional quarta de l’Acord del Consell de Govern de 24 de gener de 2014 pel qual es ratifica l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 20 de desembre de 2013 pel qual es regula el procediment d’integració com a personal estatutari fix del personal funcionari sanitari que presta serveis en institucions sanitàries públiques del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 13/2014, de 25 de gener).

    Fonaments de dret

  3. El punt 1, in fine, de la disposició addicional quarta de l’esmentat Acord del Consell de Govern de 24 de gener de 2014 disposa que “en el moment que es formalitzin els esmentats processos de mobilitat, el personal sanitari local no integrat podrà manifestar la seva opció d’integrar-se en el règim estatutari”.

  4. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 10 de març de 2014 es va aprovar la regulació del procediment d’integració com a personal estatutari fix del personal funcionari sanitari que presta serveis en institucions sanitàries públiques del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 39/2014, de 22 de març), que es va modificar en la correcció d’errors d’aquesta Resolució publicada en el BOIB núm. 42/2014, de 27 de març.

    Per tot això dict la següent

    Resolució

  5. Integrar com a personal estatutari la senyora Obdulia Jauregui Arbizu (amb DNI 29137471J) en la categoria d’infermera a l’EAP Pere Garau.

  6. Fixar com a data d’efectivitat de la integració el dia 1 d’octubre de 2016.

  7. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

    Interposició de recursos

    Contra aquesta resolució...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR