Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 5 de març de 2015 per la qual es modifica la Resolució de 9 d’abril de 2008 de delegació de competències en matèria de personal estatutari de la sanitat pública autonòmica en el secretari general del Servei de Salut i en els gerents d’atenció especialitzada i d’atenció primària dels diferents centres i establiments que l’integren i la Resolució de 28 d’abril de 2008 per la qual es corregeixen els errors de la Resolució de 9 d’abril de 2008

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorSERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS
Rango de LeyResolució

La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de les Illes Balears, va efectuar una nova assignació competencial que afecta la funció pública estatutària. En aquest sentit, l’article 6 va concentrar en el conseller competent en matèria de funció pública la majoria de les competències en matèria de personal estatutari, mentre que les competències pròpies de la Conselleria de Salut es recullen en la disposició addicional quarta, que reprodueix substancialment el contingut de l’antic article 17 ter de la derogada Llei 2/1989, de 22 de desembre, de funció pública.

El conseller de Salut va delegar aquestes competències en el director general del Servei de Salut de les Illes Balears mitjançant la Resolució de la consellera d’Interior de 31 de març de 2008 (BOIB núm. 47, de 8 d’abril), la Resolució del conseller de Salut i Consum de 9 d’abril de 2008( BOIB núm. 48, de 10 d’abril de 2008) i la Resolució del director general del Servei de Salut de per la qual es corregeixen els errors de la Resolució de 9 d’abril de 2008 (BOIB núm. 62, de 6 de maig de 2008).

Partint de la delegació esmentada en el paràgraf anterior, el director general del Servei de Salut de les Illes Balears va dictar la Resolució de 9 d’abril de 2008 de delegació de competències en matèria de personal estatutari de la sanitat pública autonòmica en el secretari general del Servei de Salut i en els gerents d’atenció especialitzada i d’atenció primària dels diferents centres i establiments que l’integren.

Recentment, s’ha publicat el Decret 4/2015, de 6 de febrer, de modificació del Decret 63/2012, de 20 de juliol, pel qual s’estableix l’estructura orgànica bàsica del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 19, de 7 de febrer), que estableix en l’article 6 c que la Direcció de Recursos Humans i Relacions Laborals dels Serveis Centrals depèn directament de la Direcció General.

Amb la publicació del Decret 4/2015, per raons d’operativitat, d’eficàcia i de racionalitat, les competències delegades en el secretari general del Servei de Salut, fent ús de la potestat que preveu el punt 7 de la Resolució de 9 d’abril de 2008 es revoquen a fi de poder-les delegar el director de Recursos Humans i Relacions Laborals del Servei de Salut.

Per tot això, i d’acord amb l’article 7.2 de la Llei 3/2007 que permet la subdelegació de competències en òrgans jeràrquicament dependents, dict la següent

Resolució

  1. Revocar les competències delegades en el secretari general del Servei de Salut...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR