Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de 19 de novembre de 2018 per la qual s’ordena l’execució de les sentències fermes dictades per la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en els PO 16/2016 i 26/2016 .

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA DE SALUT
Rango de LeyResolució

v\:* {behavior:url(#default#VML);}

o\:* {behavior:url(#default#VML);}

w\:* {behavior:url(#default#VML);}

.shape {behavior:url(#default#VML);}

Antecedents

  1. En data 20 de maig de 2015, el director general de Gestió Econòmica i Farmàcia va dictar resolució per la qual es va aprovar el catàleg farmacèutic de les Illes Balears (BOIB núm. 86, de 9 de juny).

  2. Després de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, es van interposar recursos d’alçada que van ser íntegrament desestimats.

  3. El senyor Francisco Javier Koninckx Álvarez va interposar recurs contenciós-administratiu contra la resolució desestimatòria del recurs d’alçada, de 17 de novembre de 2015, i va sol·licitar com a mesura cautelar la suspensió provisional de la Resolució del director general de Gestió Econòmica i Farmàcia de 20 de maig de 2015 que aprova el catàleg farmacèutic de les Illes Balears. El recurs contenciós- administratiu interposat va donar lloc a la incoació del procediment ordinari 26/2016 amb la corresponent peça separada de mesures cautelars, seguit en la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

  4. Els senyors José Mayans Ribas i Juan Torres Quetglas van interposar recurs contenciós-administratiu contra la resolució desestimatòria del recurs d’alçada, de 23 de novembre de 2015, i van sol·licitar com a mesura cautelar la suspensió provisional de la Resolució del director general de Gestió Econòmica i Farmàcia de 20 de maig de 2015 que aprova el catàleg farmacèutic de les Illes Balears. El recurs contenciós-administratiu interposat va donar lloc a la incoació del procediment ordinari 16/2016 amb la corresponent peça separada de mesures cautelars, seguit en la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

  5. En data 12 d’abril de 2016, la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears va dictar Interlocutòries en les peces separades de mesures cautelars dels PO 16/2016 i 26/2016 que suspenien l’executivitat de les resolucions que desestimaven els recursos d’alçada interposats, la qual cosa va suposar la suspensió judicial cautelar de la Resolució del director general de Gestió Econòmica i Farmàcia de 20 de maig de 2015 que va aprovar el catàleg farmacèutic de les Illes Balears.

  6. Per Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de 29 de juliol de 2016, es va ordenar l’execució de les Interlocutòries...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR