Resolució, dictada pel vicepresident primer i conseller executiu de Cultura, Patrimoni i Esports el 24 d'agost de 2016, de la convocatòria de subvencions 2015 per donar suport a les fires, mostres, certàmens i festivals d’arts escèniques que es realitzin a Mallorca

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorDEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I ESPORTS
Rango de LeyResolució

El vicepresident primer i conseller executiu de Cultura, Patrimoni i Esports ha dictat, el 24 d’agost de 2016, la resolució que transcric literalment a continuació:

“Antecedents

  1. - El Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca va aprovar, el 29 d’abril de 2015, la convocatòria de subvencions 2015 per donar suport a les fires, mostres, certàmens i festivals d’arts escèniques que es realitzin a Mallorca (BOIB núm. 70, de 9 de maig de 2015).

  2. - En data 2 de desembre de 2015 (BOIB núm. 183 de 17 de desembre de 2015), el Consell Executiu del CIM va acordar, entre d’altres, resoldre l’esmentada convocatòria de subvencions.

  3. - El punt II de l’acord de concessió, relatiu a la línia 2: entitats d’administració local de Mallorca o els organismes públics, va acordar, entre d’altres, tenir per desistit a l’Ajuntament de Santa Eugènia amb el seu projecte “16ena Mostra de Teatre de Santa Eugènia (Exp. Núm. 2/2015) ja que no justificava la presencia de programadors.

  4. - L’Ajuntament de Santa Eugènia, el 12 de gener de 2016 (NRE 476), va presentar recurs administratiu d’alçada.

  5. - La Comissió de Govern de dia 14 de juliol de 2016, òrgan competent per a resoldre-ho, va adoptar, entre d’altres, l’acord d’estimar el recurs i, en conseqüència retrotraure les actuacions al moment de la concessió dels ajuts.

  6. - Com els imports de les subvencions concedides no es veuen alterats com a conseqüència de l’admissió de la sol·licitud de l’Ajuntament de Santa Eugènia, se’n proposa la concessió pels mateixos imports, en els termes que es reflexen en l’Acta de la comissió avaluadora de dia 15 de juliol de 2016, atesa la base cinquena i els tipus de beneficiaris que preveu la base tercera anterior (1-entitats associatives o organitzatives sense ànim de lucre; 2-entitats d´administració local de Mallorca o els organismes públics que en depenen; 3-persones físiques, constituïdes com autònoms o empresaris individuals, o persones jurídiques, constituïdes com a empreses).

  7. El 15 de juliol, l’òrgan instructor ha emès l’informe sobre el compliment dels requisits de les bases de la convocatòria per part de les entitats beneficiàries proposades i per part de la cap del Servei Jurídic i Administratiu s’ha emès informe jurídic.

  8. Dia 5 d’agost de 2016 la Intervenció General ha emès informe favorable de fiscalització.

  9. L’existència de crèdit pressupostari adequat i suficient a les partides pressupostàries 20.33430.46200 (RC amb núm. de referència 22016/9316)...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR