Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors de 2 d’octubre de 2019 per la qual es modifica l’annex al Pla Estratègic de Subvencions de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per als exercicis 2018-2020, aprovat mitjançant l’Acord del Consell de Govern de 9 de març de 2018

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
Rango de LeyResolució

Fets

  1. Mitjançant l'Acord del Consell de Govern de 9 de març de 2018 (BOIB núm. 31, de 10 de març) es va aprovar el Pla Estratègic de Subvencions de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per als exercicis 2018-2020.

  2. El caràcter estimatiu de les quanties que es preveuen al Pla Estratègic i el temps transcorregut des que es varen aprovar, fa necessari ajustar les previsions contingudes a l'annex, pel que fa a determinades línies d'ajudes que ha de gestionar la Direcció General d'Esports i Joventut de la Conselleria d'Afers Socials i Esports, concretament les previstes a l'Objectiu III.6, Lluita contra les desigualtats. Promoció de l'esport.

    En aquest sentit, la Conselleria esmentada proposa la convocatòria d'ajuts destinats a facilitar la pràctica de l'esport mitjançant l'aportació dels costs dels desplaçaments a la Península, Illes Canàries, Ceuta i Melilla del material esportiu dels esportistes i clubs de les Illes Balears amb motiu de participar en campionats i/o lligues nacionals i internacionals oficials, ara bé per motius d'eficiència i organització dels esportistes, clubs i federacions esportives de les Illes Balears, és necessari que aquests puguin planificar les seves temporades esportives i així mateix aconseguir preus més barats en els seus desplaçaments a la Península, Illes Canàries, Ceuta i Melilla, cosa que fa necessari incloure les anualitats 2021, 2022 i 2023, per la qual cosa es proposa la modificació del Pla Estratègic per als exercicis 2018/2020, amb la finalitat de facilitar la planificació de les temporades esportives dels esportistes, clubs i federacions esportives de les Illes Balears, en els seus desplaçaments a la Península, Illes Canàries, Ceuta i Melilla amb motiu de participar en campionats i/o lligues nacionals i internacionals oficials.

  3. En l'apartat 3 de l'Acord esmentat es delega l'aprovació i les eventuals modificacions de l'annex al Pla Estratègic de Subvencions en la persona titular de la conselleria competent en matèria d'hisenda, d'acord amb l'article 25 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

    Correspon, per tant, a la persona titular de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors l'aprovació i/o modificació de l'annex al Pla Estratègic de Subvencions.

    Fonaments de dret

  4. L'article 25 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  5. El Decret 9/2019,...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR