Resolució del conseller d’Innovació, Recerca i Turisme per la qual s’ordena l’inici del procediment de reintegrament de la subvenció atorgada mitjançant Resolució de la consellera d'Economia, Hisenda i Innovació de 13 d’octubre de 2010, Conveni instrumental entre el Govern de les Illes Balears i el Clúster Audiovisual de les Illes Balears (CLAB) per tal consolidar el funcionament d’aquesta associació

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'INNOVACIÓ, RECERCA I TURISME
Rango de LeyResolució

Fets

  1. Amb data 13 d'octubre de 2010 es va signar conveni instrumental entre el Govern de les Illes Balears i el Clúster Audiovisual de les Illes Balears (CLAB) per tal consolidar el funcionament d’aquesta associació.

    El Conveni es modificà mitjançant dues addendes.

    A la primer addenda, signada el 3 de setembre de 2012, s'incloïen els sistemes de puntuació dels indicadors de la clàusula 5 (apartat I del present informe, pàg. 14), s’unificava i corregia el contingut de l'annex II, i s'ampliava el període executiu en una anualitat sense augment total de la despesa associada al conveni.

    La segona addenda, signada el 23 de gener de 2013, modificava les clàusules 4 i 11 sobre justificació i vigència del conveni respectivament, i establia que el tercer, i darrer, període d’execució comprenia des del 16 d’agost de l’any 2013 fins a dotze mesos a partir del pagament de la tercera anualitat.

  2. El Conveni, a la clàusula 3, atorga al CLAB, amb CIF G57601908, una subvenció màxima de 300.000 euros amb pagament avançat, sobre un pressupost de 300.000 euros, per dur a terme les accions i projectes específics del Pla Estratègic del CLAB.

  3. La clàusula 2 del conveni establia l’objecte del mateix amb la realització de les següents tasques per part del clúster:

    1. Consolidació del clúster o agrupació d'empreses innovadores. Aquest objectiu engloba principalment les següents accions:

      - Reajustament i millora del Pla Estratègic, pla d'actuacions i del pla de viabilitat.

      - Execució de les accions de promoció descrites en el pla d'actuacions com a fonamentals per a la posada en funcionament del clústers.

    2. Estructura organitzativa del clúster. L'objectiu d'aquesta línia és recolzar a la implementació d'una estructura organitzativa que aporti solidesa i dinamisme al clúster mitjançant l'estructuració dels òrgans de govern i la contractació de personal qualificat i amb experiència rellevant per dur a terme les accions acordades pel clúster i impulsar-ho a nivell nacional i internacional.

    3. Suport a la preparació de projectes que optin a fons públics o privats nacionals i internacionals. Aquests projectes han d'orientar-se al disseny i execució de desenvolupaments tecnològics de caràcter experimental, promoguts pel clúster i dirigits a resoldre problemàtiques comunes de la seva àrea d'activitat econòmica, arribant a implantacions tecnològiques d'àmbit autonòmic i amb projecció econòmica i comercial, suposant al mateix temps un avanç tecnològic i industrial per a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR