Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 23 de setembre de 2016 per la qual s’autoritza el canvi de denominació i l’obertura i el funcionament, de forma definitiva, del centre privat estranger d’educació secundària i batxillerat R. Nadal International School, del sistema educatiu dels Estats Units d’Amèrica, al municipi de Manacor

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT
Rango de LeyResolució

Fets

  1. Mitjançant la Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 3 de juny de 2015 (BOIB núm. 90, de 18 de juny), es va autoritzar, de forma condicionada, l’obertura i el funcionament del centre privat estranger d’educació secundària i batxillerat R. Nadal International School, del sistema educatiu dels Estats Units d’Amèrica, al municipi de Manacor. Com a conseqüència d’aquesta autorització, el centre va quedar configurat de la manera següent:

    - Sistema educatiu dels EUA:

    De Grade 7 (1r d’ESO) a Grade 12 (2n de batxillerat): 6 unitats i 150 places escolars.

    - Sistema educatiu espanyol (equivalència):

    Educació secundària obligatòria i batxillerat de les modalitats d’arts, ciències i humanitats i ciències socials.

  2. El 20 de juny de 2016 (NRE 44468/2016), el senyor Sebastián Nadal Homar, com a representant de la titularitat del centre, va presentar a la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres un escrit en què comunicava el canvi de la denominació del CDE R. Nadal International School per la d’American International School of Mallorca.

    També va presentar un escrit al qual va adjuntar el projecte d’execució de les obres del centre i va sol·licitar la visita de finalització de les obres per tal d’obtenir l’autorització definitiva.

  3. El 12 de juliol 2016, el Servei de Projectes, Obres i Supervisió de l’IBISEC va emetre un informe favorable de la visita realitzada al centre el 8 de juliol, atès que les instal·lacions s’han adequat als plànols aprovats i compleixen els requisits mínims que s’estableixen en el Reial decret 806/1993.

  4. El 6 de setembre de 2016, el senyor Sebastián Nadal Homar, com a representant de la titularitat del centre, va presentar a la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres un escrit amb la relació del professorat del centre amb les seves corresponents titulacions i el seu compromís d’enviar la documentació que acrediti les titulacions del professorat destinat a les unitats autoritzades mitjançant aquesta Resolució.

  5. El 21 de setembre de 2016, el cap del Departament de Planificació i Centres va emetre un informe favorable sobre l’autorització del canvi de denominació i l’obertura i el funcionament, de forma definitiva, del centre privat estranger d’educació secundària i batxillerat R. Nadal International School.

    Fonaments de dret

  6. La Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l’educació (BOE núm. 159, de 4 de juliol, i suplement en català núm. 7 de 1985).

  7. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR