Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 6 de juliol de 2015 per la qual s’autoritzen els preus pels serveis acadèmics de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears per al curs 2015-2016 i les exempcions i reduccions d’aquests preus

SecciónI. Disposicions generals
EmisorCONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT
Rango de LeyResolució

El Patronat de la Fundació per a l’Escola Superior d’Art Dramàtic, reunit el 21 de maig de 2015, va acordar aprovar els preus pels serveis acadèmics de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB) per al curs 2015-2016, així com les exempcions i reduccions d’aquests preus.

La Fundació per a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears es va constituir mitjançant un acord del Consell de Govern de les Illes Balears de dia 3 de març de 2006. Segons l’article 10 dels Estatuts de la Fundació, el control de les seves activitats depèn de la Conselleria d’Educació i Universitat, la qual, a més, té les funcions de Protectorat de la Fundació previstes en el Decret 61/2007, de 18 de maig, de regulació del Registre Únic de Fundacions de la comunitat autònoma de les Illes Balears i d’organització de l’exercici del protectorat, i en l’article 35 de la Llei 50/2002, de fundacions, de conformitat amb l’article únic del Decret 13/2013, de 6 de juny, del president de les Illes Balears, pel qual es confereix a les conselleries l’exercici del protectorat de les fundacions en l’àmbit de les Illes Balears.

La Fundació per a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears ha presentat una sol·licitud en la qual demana que el Protectorat, d’acord amb el que disposa l’article 22.m dels Estatuts de la Fundació, autoritzi els preus, les exempcions i les reduccions esmentats.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Autoritzar els preus pels serveis acadèmics de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears per al curs 2015-2016, així com les exempcions i reduccions d’aquests preus, els quals varen ser aprovats pel Patronat de la Fundació el dia 21 de maig de 2015 i que es detallen en l’annex adjunt.

Segon

Establir que aquests preus per al curs 2015-2016 entrin en vigor a partir de l’endemà d’haver-se publicat aquesta Resolució.

Tercer

Ordenar que aquesta Resolució es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a l’efecte de publicitat.

Interposició de recursos

D’acord amb l’article 57.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i l’article 43.1 de la Llei 50/2002, de 26 de desembre, de fundacions, contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d’Educació i Universitat en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la publicació. També s’hi pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació, d’acord amb l’article 116 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Palma, 6 de juliol de 2015

El conseller d’Educació i Universitat

Martí X. March Cerdà

Annex

  1. Preus per serveis acadèmics de l’Escola Superior d’Art dramàtic de les Illes Balears per al curs 2015-2016.

    Preus de matrícules per crèdit:

    Preu de matrícula per crèdit...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR