Aprovació inicial del projecte d’obres d’urbanització del sector urbanitzable B-9 del PGOU de Ciutadella

SecciónPrimera. Contractació Pública
EmisorAJUNTAMENT DE CIUTADELLA

La Junta de Govern en sessió ordinària de dia 19 de març de 2014, va adoptar sobre el sector urbanitzable B-9 del PGOU de Ciutadella, el següent acord:

“Primer.- Aprovar inicialment el projecte d’obres d’urbanització del sector urbanitzable B-9 del PGOU de Ciutadella, redactat per l’enginyer de canals, camins i ports Pau Socias Morell (UAP2100), visat pel Col·legi corresponent en data 24 de gener de 2013, núm. 8.201, així com també aprovar inicialment la documentació complementària que l’acompanya (documentació ambiental i documentació d’autorització d’abocament d’aigües pluvials) i el contracte de construcció d’instal·lacions per al subministrament elèctric al sector B-9 “polígon de Ciutadella”, en el terme municipal de Ciutadella de Menorca, a subscriure per l’Ajuntament de Ciutadella i ENDESA DISTRIBUCIÓN ELÉCTRICA, SLU.

Segon.- Exposar al públic l’esmentat projecte i la documentació complementària que l’acompanya durant un termini d’1 mes, conforme al que disposa l’article 141.2 en concordança amb els articles 128 i 138, tots del RPU de 1978, als efectes que qualsevol persona pugui examinar el projecte i l’expedient administratiu i formular les al·legacions durant el termini d’exposició pública. El termini esmentat s’iniciarà a l’endemà d’haver publicat el corresponent anunci en el BOIB, sens perjudici que també s’haurà d’anunciar en un dels diaris de major circulació de l’illa.

Tercer.- Sol·licitar de les empreses de serveis, i administracions i organismes competents les següents autoritzacions i informes sectorials, adjuntant a aquests efectes un exemplar del projecte aprovat inicialment degudament segellat i diligenciat:

  1. - Al servei de patrimoni històric del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca, la corresponent autorització conforme l’assenyalat a la condició primera de la Resolució de la consellera executiva de l’esmentat Departament, núm. 2012/87, de 7 de setembre de 2012.

  2. - Al Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca, la corresponent autorització conforme l’assenyalat a l’article 33 de la Llei 5/1990, de 24 de maig, de carreteres de les Illes Balears.

  3. - A la Direcció General de Recursos Hídrics del Govern de les Illes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR