Decret 28/2013, de 31 de maig, pel qual es modifiquen els Estatuts de l’entitat pública empresarial Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears, aprovats pel Decret 23/2012, de 23 de març

SecciónI. Disposicions generals
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyDecret

Per mitjà del Decret 110/1997, d’1 d’agost, es va constituir, en l’àmbit territorial de la comunitat autònoma de les Illes Balears, l’Institut Balear de Desenvolupament Industrial (IDI) com a empresa pública de les definides en l’article 1.b) de la Llei3/1989, de 29 de març, d’entitats autònomes, empreses públiques i vinculades de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, això és, com a entitat de dret públic amb personalitat jurídica pròpia, que ha d’ajustar la seva activitat a l’ordenament jurídic privat de conformitat amb els articles 15 a 19 de la Llei esmentada.

El Decret 110/1997 esmentat ha sofert diverses modificacions, entre les quals cal destacar la produïda mitjançant el Decret 23/2012, de 23 de març, pel qual s’aproven els Estatuts de l’entitat pública empresarial Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears, per tal d’adaptar l’IDI al règim jurídic que preveu la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Atesa la nova configuració de l’estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma que resulta del Decret 5/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s’estableix l’estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i del Decret 6/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, és aconsellable modificar els Estatuts de l’IDI a fi d’adaptar la composició dels seus òrgans de govern a la nova estructura de l’Administració autonòmica, com també per suprimir-ne la Comissió Executiva, l’existència de la qual, a hores d’ara, es considera innecessària.

Per tot això, a proposta del conseller d’Economia i Competitivitat, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 31 de maig de 2013,

DECRET

Article únic

Modificació dels Estatuts de l’entitat pública empresarial Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears

Es modifiquen els Estatuts de l’entitat pública empresarial Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears, aprovats pel Decret 23/2012, de 23 de març, en els termes següents:

  1. L’article 1 queda modificat de la manera següent:

    L’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears, que pot fer servir l’acrònim IDI, constitueix una entitat pública empresarial de les definides en la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  2. El segon paràgraf de l’apartat 3 de l’article 3 queda modificat de la manera següent:

    En tot cas, la persona titular de la conselleria d’adscripció de l’IDI és competent per resoldre les reclamacions prèvies a la via civil o laboral.

  3. El segon paràgraf de l’apartat 2 de l’article 4 queda modificat de la manera següent:

    A aquests efectes, l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears o qualsevol de les entitats esmentades en el paràgraf anterior poden encarregar a l’IDI la realització o l’execució de qualsevol activitat material relacionada amb qualsevol dels objectius o finalitats de l’IDI, sense que, per la seva banda, l’IDI pugui participar en cap licitació pública establerta per aquestes administracions o entitats. La contraprestació a favor de l’IDI per raó dels encàrrecs esmentats s’ha d’ajustar a les tarifes que aprovi l’Administració de la Comunitat Autònoma, les quals s’han de calcular segons els costs reals imputables a l’execució dels projectes, tenint en compte especialment la informació que, amb aquesta finalitat, aporti l’IDI. En tot cas, les tarifes aplicables a cada un dels encàrrecs s’han d’aprovar amb anterioritat a la formalització dels actes o acords que contenguin els encàrrecs, per mitjà d’una resolució de la persona titular de la conselleria d’adscripció de l’IDI.

  4. L’apartat 1 de l’article 11 queda modificat de la manera següent:

  5. Per desenvolupar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR