Resolució del conseller d’Administracions Públiques de 10 de gener de 2013 per la qual es modifica la composició de la borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos d’ajudants facultatius, escala socioeducativa, especialitat educador infantil de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l’illa de Menorca, constituïda per la Resolució de 25 de juliol de 2012 (BOIB núm. 112, de 4 d’agost), arran de l’estimació d’un recurs d’alçada.

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)
Rango de LeyResolució

Antecedents

  1. - Mitjançant la Resolució de 2 de març de 2012 (BOIB núm. 40, de 17 de març) es va convocar un concurs per constituir, entre d’altres, una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos d’ajudants facultatius, escala socioeducativa, especialitat educador infantil de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa i Formentera.

  2. - Mitjançant la Resolució de 25 de juliol de 2012 es va aprovar la llista d’aspirants seleccionats del concurs per formar part de la borsa esmentada (BOIB núm. 112, de 4 d’agost).

  3. - Per altra banda, mitjançant la Resolució de 22 de novembre de 2012 es va estimar el recurs d’alçada interposat per la senyora Monserrat Juaneda Junyent contra la llista definitiva d’admesos i exclosos de la borsa per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos d’ajudants facultatius, escala socioeducativa, especialitat educador infantil.

    En aquesta resolució s’acorda admetre a la senyora Monserrat Juaneda Junyent per formar part de la borsa esmentada, i retrotreure l’expedient a la fase de valoració dels mèrits a l’efecte que la Comissió Tècnica de Valoració valori els mèrits acreditats per la interessada d’acord amb les bases de la convocatòria.

  4. - Una vegada finalitzada la valoració dels mèrits per part de la Comissió Tècnica de Valoració, s’ha de modificar la llista d’aspirants seleccionats del concurs per formar part d’una borsa per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos d’ajudants facultatius, escala socioeducativa, especialitat educador infantil de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l’illa de Menorca.

    Fonaments de dret

  5. - Els articles 15 i 16 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 49, de 3 d’abril).

  6. - El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s’aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 78, de 30 de maig de 2009).

  7. - La Base 11 de la Resolució de 2 de març de 2012 per la qual es convoca un concurs per constituir borses extraordinàries per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos d’ajudants facultatius i del cos d’auxiliars facultatius de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 40, de 17 de març de 2012).

    Per tot això, dict la següent

    Resolució

  8. - Modificar la composició de la borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos d’ajudants facultatius, escala socioeducativa, especialitat educador infantil de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l’illa de Menorca, constituïda per la Resolució de 25 de juliol de 2012 (BOIB núm. 112, de 4 d’agost).

    La composició final...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR