Decret de la Presidenta de dia 19 de gener de 2015, de modificació del Decret de 19 d’octubre de 2012, d’aplicació de mesures específiques sobre reducció voluntària de jornada, excedència voluntària especial i llicència especial per a assumptes propis al personal del Consell de Mallorca i dels organismes autònoms que en depenen, derivades del Decret llei 5/2012

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorDEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA
Rango de LeyDecret

La Presidenta del Consell de Mallorca, en data 19 de gener de 2015, ha dictat el següent Decret:

“Atès que al capítol III del Decret llei autonòmic 5/2012, d’1 de juny, de mesures urgents en matèria de personal i administratives per a la reducció del dèficit públic del sector públic de la comunitat autònoma de les Illes Balears i d’altres institucions autonòmiques, s’hi inclouen una sèrie de mesures específiques per al personal funcionari i laboral dels serveis generals, relatives a la reducció voluntària de jornada i a la introducció d’una excedència voluntària especial i d’una llicència especial per a assumptes propis, les quals es van incorporar a l’àmbit del Consell de Mallorca mitjançant el Decret de la Presidenta de dia 19 d’octubre de 2012, publicat al BOIB núm. 159, de 27/10/2012, modificat per un altre Decret de 22 de gener de 2014, publicat al BOIB núm. 16, de 01/02/2014.

Atès que els articles 25, 26 i 27 de la Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la comunitat autònoma de les Illes Balears per a l’any 2015, han recollit les anteriors mesures, ampliant la seva vigència fins al 31 de desembre de 2015.

Atès que la disposició addicional vuitena de l’esmentat Decret llei preveu que els òrgans competents dels consells insulars i de les administracions locals de les Illes Balears han d’adoptar els acords necessaris per garantir, en l’àmbit de les competències respectives, l’aplicació efectiva de mesures equivalents a les que s’hi estableixen.

Per tot l’exposat, d’acord amb la proposta formulada per la consellera executiva d’Hisenda i Funció Pública, dict el següent

DECRET

Primer.- Modificar el Decret de la Presidenta de dia 19 d’octubre de 2012, d’aplicació de mesures específiques sobre reducció voluntària de jornada, excedència voluntària especial i llicència especial per a assumptes propis al personal del Consell de Mallorca i dels organismes autònoms que en depenen, derivades del Decret llei 5/2012, en els termes que s’indiquen a continuació:

  1. L’apartat primer del Decret, relatiu a la reducció voluntària de jornada, resta redactat de la manera següent:

    “Fins al 31 de desembre de 2015, el personal funcionari i laboral fix pot sol·licitar la reducció de jornada, fins a un màxim d’un terç, amb la reducció proporcional corresponent de retribucions, sempre que no afecti les necessitats del servei, apreciades mitjançant una resolució motivada de l’òrgan competent.”

  2. El punt 1 de l’apartat segon del Decret, relatiu a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR