Decret núm. 1463/2015, de 16 de juny, de nomenament de Tinents de Batle

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorAJUNTAMENT D'ANDRATX
Rango de LeyDecret

El Sr. Batle President d’aquesta Corporació Municipal, entre d’altres, ha adoptat el Decret, núm. 1463/2015, de 16 de juny, de Nomenament de Tinents de Batle, que literalment diu així:

El Sr. Jaume PORSELL ALEMANY, Batle President de l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Andratx, per acord del Ple de la Corporació Municipal reunit en sessió extraordinària dia 13 de juny de 2015, i de conformitat amb el que disposa l’article 46 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals de 28 de novembre de 1986, i a la Llei 20/2006, de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, al respecte; tinc a be en dictar la següent RESOLUCIÓ:

PRIMER. – Nomenar Tinents de Batle als Regidors següents:

1r. Tinent de Batle, a la Sra. KATIA F. L. ROUARCH

2n. Tinent de Batle, a la Sra. Estefania GONZALVO GUIRADO

3r. Tinent de Batle, al Sr. Jonàs PALOMO SÁNCHEZ

SEGON. – Als Tinents de Batle els hi correspondrà substituir a aquesta Batlia en la totalitat de les seves funcions i per l’ordre del seu nomenament, en els casos d’absència, malaltia o impediment que li impossibiliti per a l’exercici de les seves atribucions.

TERCER. - Comunicar aquest Decret als Tinents de Batle nomenats, fent-lis constar que hauran de mantenir informat a aquest Ajuntament de l’exercici de les seves atribucions com a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR