Decret nova reorganització municipal

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorAJUNTAMENT D'EIVISSA
Rango de LeyDecret

En compliment de l’article 44 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Corporacions Locals, es fa públic el següent Decret de l’Alcaldia:

“DECRET.- Mitjançant Decrets de data 27 de juny de 2011, 3 d’octubre de 2012 i 29 d’abril de 2013 aquesta Alcaldia va procedir a la delegació d’ atribucions a diferents regidors de la Corporació.

Considerant convenient la modificació d’algunes de les delegacions acordades en el seu dia, mitjançant el present i en us de les facultats que em confereix la legislació vigent en matèria de Règim Local, en concret els articles 25 de la Llei 20/2006 de 15 de desembre municipal i de règim local de les Illes Balears en relació als articles 21 i 23.4 de la Llei 7/1985 de Bases de Règim Local i 43 i següents del RD 2568/1986 de 28 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals i de conformitat al previst a l’article 114 del citat RD 2568/1986 de 28 de novembre en el que s’estableix que la revocació o modificació de les delegacions haurà d’adoptar-se amb les mateixes formalitats que les exigides pel seu atorgament RESOLC:

PRIMER.- Sense perjudici de les atribucions qui l’hi foren delegades anteriorment, delegar en el Primer Tinent d’Alcalde, el Sr. Juan Daura Escandell, la facultat de dirigir i gestionar els serveis que presta l’Ajuntament relacionats amb les matèries següents: sistemes d’informació i noves tecnologies, servei d’atenció al ciutadà i padró i estadística, quedant revocades les atribucions que foren delegades al Regidor Raimundo Prats Ramos en relació a les anteriors matèries.

L’anterior delegació inclou la firma dels actes de tràmit necessaris per a la tramitació de procediments relatius a les matèries objecte de delegació, la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afecten a tercers i la resolució dels recursos de reposició que s’interposin contra els acords dictats.

SEGON.- Sense perjudici de les atribucions que l’hi foren delegades anteriorment, delegar en la Regidora Pilar Marí Torres la facultat de dirigir i gestionar els serveis que presta l’Ajuntament en matèria de benestar social, inclosa la representació de l’Ajuntament en els actes relacionats amb l’anterior atribució.

L’anterior delegació inclou la firma dels actes de tràmit necessaris per a la tramitació de procediments relatius a les matèries objecte de delegació, la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afecten a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR