Decret 53/2013, de 5 de desembre, pel qual es modifica el Decret 4/2013, de 25 de gener, del parc mòbil de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

SecciónI. Disposicions generals
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyDecret

L’objecte del Decret 4/2013, de 25 de gener, del parc mòbil de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, és establir el règim aplicable al conjunt de vehicles que integren el parc mòbil de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, pel que fa a ús, administració, conservació i defensa, i als mitjans materials vinculats directament o indirectament a la gestió del parc mòbil, d’acord amb els principis d’eficiència, coordinació i control.

Ateses les necessitats actuals pel que fa a la prestació dels serveis als quals està destinada la flota de vehicles de la Comunitat Autònoma, cal abordar una nova ordenació d’aquest parc mòbil, orientada a descentralització més gran en determinats aspectes de la gestió, mantenint la unitat de direcció.

En aquest sentit, l’antic parc mòbil centralitzat es divideix ara entre el parc mòbil de serveis generals —que ha de satisfer les necessitats pròpies dels serveis ordinaris, administratius i de representació dels òrgans directius de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i dels organismes autònoms— i el parc de vehicles d’afectació singular —que són els destinats a cobrir les necessitats dels membres del Govern de les Illes Balears, això és, del president i dels consellers. La resta de vehicles que integren el parc mòbil formen part del parc mòbil descentralitzat, al qual s’adscriuen els vehicles destinats als serveis de la resta d’òrgans i unitats de l’Administració de la Comunitat Autònoma i de les entitats que integren el sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma diferents dels organismes autònoms.

D’acord amb aquesta classificació, s’aclareixen les competències i les funcions que corresponen a la conselleria i a la direcció general competent en matèria de patrimoni, d’una banda, i les que corresponen a cada un dels centres gestors, de l’altra, en el marc dels principis de direcció unificada, gestió descentralitzada, eficiència, coordinació i control. En línies generals, es reserva la gestió del parc mòbil de serveis generals a la conselleria competent en matèria de patrimoni i pel que fa als vehicles d’afectació singular, com també al parc mòbil descentralitzat, se n’atribueix la gestió als òrgans i a les entitats als quals s’adscriguin els vehicles, de manera que siguin aquests òrgans i unitats els que estableixin el seu règim d’ús i gestió, pel que fa a tots els recursos humans i materials.

El Decret 5/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, determina la composició del Govern i estableix l’estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i el Decret 6/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, estableix les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Posteriorment, el Decret 15/2013, de 7 de juny, del president de les Illes Balears, va modificar el Decret 6/2013 esmentat, en el sentit de configurar la nova Direcció General del Tresor, Política Financera i Patrimoni, a la qual s’atribueixen les competències en matèria d’ordenació del parc mòbil i de gestió centralitzada dels mitjans materials i personals del parc mòbil destinats al servei dels membres del Govern, dels òrgans directius de l’Administració i els destinats a altres funcions de representació.

Finalment, el Decret 23/2013, de 28 d’octubre, del president de les Illes Balears, va modificar la lletra b de l’apartat 6 del Decret 6/2013, de 2 de maig, esmentat abans, en el sentit d’atribuir a la Direcció General del Tresor, Política Financera i Patrimoni l’ordenació del parc mòbil i la gestió del parc mòbil de serveis generals.

Per tot això, a proposta del conseller d’Hisenda i Pressuposts i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 5 de desembre de 2013,

DECRET

Article únic

Modificació del Decret 4/2013, de 25 de gener, del parc mòbil de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  1. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR