Decret 9/2021, de 13 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el cessament i el nomenament de membres del Govern de les Illes Balears

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
Rango de LeyDecret

L'article 56.1 de l'Estatut d'autonomia estableix que la presidenta de les Illes Balears nomena i separa els membres del Govern.

Per la seva banda, l'article 10.e) de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, atribueix a la presidenta, com a responsable de la direcció del Govern, el nomenament i el cessament dels consellers i del vicepresident, si n'hi ha.

El Decret 8/2021, de 13 de febrer, modifica el Decret 9/2019, de 2 de juliol, pel qual es determina la composició del Govern i l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, extingint i creant determinades conselleries.

En conseqüència, cal disposar el cessament i el nomenament de determinats membres del Govern.

Per tot això, fent ús de les facultats que m'atorga la Llei esmentada,

DECRET

Primer. Disposar el cessament com a membres del Govern de les Illes Balears de les persones següents, a les quals s'agraeixen els serveis prestats:

― El senyor Juan Pedro Yllanes Suárez, vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius

― La senyora Pilar Costa i Serra, consellera de Presidència, Cultura i Igualtat

― El senyor Martí Xavier March i Cerdà, conseller d'Educació, Universitat i Recerca

― La senyora Isabel Castro Fernández, consellera d'Administracions Públiques i Modernització

― El senyor Marc Isaac Pons i Pons, conseller de Mobilitat i Habitatge

Segon. Es nomenen membres del Govern de les Illes Balears, i assumeixen la titularitat de les conselleries que se'ls assignen, les persones següents:

― El senyor Juan Pedro Yllanes Suárez, vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica

― La senyora Mercedes Garrido...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR