Decret 89/2015 de 29 de juny de 2015, nomenament de càrrec en dedicació parcial

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorAJUNTAMENT DE CONSELL
Rango de LeyDecret

El Batle-President en data 29 de juny de 2015, va emetre el decret núm. 89/2015, que diu el següent:

Antecedents de la resolució:

Primer.- Atès que el Ple de l’Ajuntament, en sessió extraordinària de data 26 de juny de 2015, va acordar determinar que el càrrec de tercer tinent de Batle s’exercís en règim de dedicació parcial, amb una retribució anual de 15.050’00 €.

Segon.- Atès que mitjançant Resolució de Batlia núm. 85/2015, de 15 de juny, es va nomenar a la Sra. Margarita Llabrés Deyà Tercera Tinent-Batlessa d’aquest Ajuntament.

Tercer.- Vist que l’article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de bases de règim local, estableix que correspon al President de la Corporació determinar els membres d’aquesta que realitzaran les funcions en règim de dedicació parcial.

Per tot l’anterior, RESOLC

Primer.- Determinar que la Sra. Margarita Llabrés Deyà Tercera Tinent-Batlessa d’aquest Ajuntament, realitzi les seves funcions en règim de dedicació parcial, amb una retribució anual de 15.050’00 €, distribuïdes en catorze pagues, que serà objecte de revisió cada 1r de gener segons l’actualització retributiva que per al personal de les administracions públiques s’estableixi anualment en la Llei de Pressuposts Generals de l’Estat.

Segon.- Aquest nomenament suposarà l’aplicació del règim de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR