Decret 5/2017, de 27 de gener, de la Comissió Interdepartamental de Retribucions de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

SecciónI. Disposicions generals
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 91/2005, d’1 de setembre, es va crear la Comissió Interdepartamental de Retribucions de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Des que es va crear aquesta Comissió s’han produït modificacions en l’estructura orgànica del Govern de les Illes Balears que impliquen un canvi en la denominació d’alguns dels òrgans que hi han d’estar representats.

A més, en aquest període s’ha produït l’aprovació de l’Estatut bàsic de l’empleat públic, actualment el Text refós aprovat pel Reial decret legislatiu5/2015, de 30 d’octubre. Cal tenir en compte, així mateix, el que disposen la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que estableix el règim jurídic dels ens que en formen part.

D’altra banda, l’experiència durant el temps que ha funcionat la Comissió aconsella introduir algunes modificacions en la composició i en les funcions per aclarir-ne i delimitar-ne l’actuació d’una manera més precisa.

Atès que les modificacions que es pretenen introduir en el Decret 91/2005 són moltes i afecten pràcticament tot el text, es considera més convenient aprovar un nou decret i derogar l’anterior.

Per tot això, a proposta de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 27 de gener de2017,

DECRET

Article 1

Objecte

Aquest Decret té per objecte regular la Comissió Interdepartamental de Retribucions de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que s’adscriu a la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques.

Article 2

Naturalesa

La Comissió Interdepartamental de Retribucions de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears és l’òrgan de consulta i assessorament del Govern de les Illes Balears en matèria de retribucions del personal funcionari, estatutari i laboral al servei de l’Administració autonòmica i dels ens que formen part del seu sector públic instrumental, regulat en la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Article 3

Composició

  1. La Comissió està formada per:

    1. El president, que és el director general de Funció Pública i Administracions Públiques.

    2. El vicepresident, que és el director general de Pressuposts i Finançament.

    3. Els vocals, que són els següents:

      —...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR