Decret 47/2017, de 20 d’octubre de 2017, pel qual es nomena un membre del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears

SecciónI. Disposicions generals
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyDecret

La Llei 2/2003, de 20 de març, d’organització institucional del sistema universitari de les Illes Balears, regula la composició del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears. L’article 7.2 d’aquesta Llei estableix que aquest òrgan ha d’estar format per personalitats de la vida cultural, professional, econòmica, laboral i social designades per les entitats que s’hi esmenten. Així mateix, l’article 115 de la Llei 23/2006, de 20 de desembre, de capitalitat de Palma de Mallorca, preveu que a l’Ajuntament de Palma li correspon, com a mínim, un representant al Consell Social de la Universitat de les Illes Balears.

L’article 8 de la Llei 2/2003 disposa que els membres del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears a què es fa referència en l’article 7.2 s’han de nomenar per acord del Consell de Govern a proposta de la conselleria competent en matèria d’universitats. Segons el mateix article 8, el nomenament s’ha de fer per mitjà d’un decret i s’ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Mitjançant els Decrets 96/2015, de 27 de novembre, i 10/2016, de 19 de febrer, es varen nomenar els membres del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears designats pel Govern de les Illes Balears, pel Parlament de les Illes Balears, pel Consell Insular de Mallorca, pel Consell Insular de Menorca, pel Consell Insular d’Eivissa, pel Consell Insular de Formentera, per les organitzacions sindicals que varen obtenir més representants a les darreres eleccions a les Illes Balears, per l’organització sindical més representativa en l’àmbit de l’ensenyament, per l’associació empresarial més representativa de les Illes Balears, per les organitzacions més representatives de les petites i mitjanes empreses de les Illes Balears, per les cambres oficials de comerç, indústria i navegació i per l’Ajuntament de Palma.

En data 9 d’octubre de 2017, la presidenta del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears va comunicar a la Conselleria d’Educació i Universitat que en la sessió extraordinària de 18 de juliol de 2017 del Ple del Parlament de les Illes Balears es va acordar designar la senyora María José Varela i Pozo representant d’aquesta entitat al Consell Social de la Universitat de les Illes Balears per ocupar la vacant per defunció de la senyora Aina Rado Ferrando.

L’article 10 de la Llei 2/2003 disposa que el nomenament per vacant de membres del Consell Social...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR