Decret 2/2016, de 15 de gener, pel qual es modifica el Decret 17/2015, de 10 d’abril, d’aprovació dels Estatuts de l’entitat pública empresarial Institut Balear de l’Habitatge

SecciónI. Disposicions generals
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 17/2015, de 10 d’abril, d’aprovació dels Estatuts de l’entitat pública empresarial Institut Balear de l’Habitatge (BOIB núm. 52, d’11 d’abril de2015), l’IBAVI es va adaptar al règim jurídic previst en la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a les entitats públiques empresarials.

L’IBAVI, per tal d’assolir els nous reptes i objectius que com a instrument de la política d’habitatge del Govern s’ha marcat, necessita modificar l’estructura organitzativa de l’ens i adequar-la a les noves necessitats d’operativitat i d’eficiència que es prediquen per aconseguir els fins generals de l’Institut en tot l’àmbit de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

A més, l’Acord del Consell de Govern de 5 de març de 1987 va atribuir a l’Institut Balear de l’Habitatge la gestió de les fiances sobre els arrendaments i la disposició del seu saldo en els termes establerts per la legislació vigent, per al finançament de les activitats de l’entitat. En conseqüència, vista la redacció donada a la lletra j de l’apartat 1 de l’article 4 dels Estatuts, es fa necessari modificar-la i ajustar-la a la previsió normativa esmentada, com també concordar-la amb el que estableix l’article 19 j dels mateixos Estatuts.

Per tot això, amb l’informe de la secretària general, a proposta del conseller de Territori, Energia i Mobilitat, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió del dia 15 de gener de 2016,

DECRET

Article primer

Es dóna una nova redacció a la lletra j de l’apartat 1 de l’article 4 del Decret17/2015, de 10 d’abril, d’aprovació dels Estatuts de l’entitat pública empresarial Institut Balear de l’Habitatge, que quedarà redactada de la manera següent:

j) Gestionar les fiances sobre els arrendaments i disposar del seu saldo en els termes establerts per la legislació vigent.

Article segon

Es modifica l’apartat 1 de l’article 8, que queda redactat de la manera següent:

Article 8

Òrgans de direcció

  1. Els òrgans de direcció de l’IBAVI són els següents:

1.1. Els òrgans superiors de direcció:

a) La Presidència

b) La Vicepresidència

c) El Consell d’Administració

1.2. Els altres òrgans de direcció:

a) La Gerència

b) Els òrgans unipersonals de direcció que la Presidència acordi crear i regular.

Article tercer

Es modifica la denominació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR