Decret 12/2017, de 31 de març, de modificació del Decret 12/2014, de 28 de febrer, pel qual es regulen la Comissió d’Igualtat i la Comissió Tècnica de Seguiment del Pla d’Igualtat entre Dones i Homes de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (serveis generals)

SecciónI. Disposicions generals
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyDecret

El Decret 12/2014, de 28 de febrer, va regular la Comissió d’Igualtat i la Comissió Tècnica de Seguiment del Pla d’Igualtat entre Dones i Homes de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (serveis generals), en aplicació del que preveia el punt 7 de l’Acord del Consell de Govern de 29 de juny de 2012 pel qual es va aprovar el I Pla d’Igualtat entre Dones i Homes de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (serveis generals) 2012-2015 (BOIB núm. 98, de 7 de juliol de 2012).

L’article 1 de l’esmentat Decret estableix que aquest té per objecte regular la Comissió d’Igualtat i la Comissió Tècnica de Seguiment del Pla d’Igualtat com a òrgans responsables de l’impuls i la coordinació de la política en matèria d’igualtat de gènere amb relació al personal de serveis generals, i de la vigilància de l’execució i del seguiment i l’avaluació del I Pla d’Igualtat entre Dones i Homes de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (serveis generals) 2012-2015.

La vigència del I Pla es va fixar en tres anys, des de la data en què se’n va publicar l’aprovació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Mitjançant un acord del Consell de Govern de 8 de juliol de 2016, es va aprovar el II Pla d’Igualtat entre Dones i Homes de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (serveis generals) 2016-2019 (BOIB núm. 87, de 9 de juliol de 2016).

La referència al I Pla d’Igualtat entre Dones i Homes de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en l’articulat del Decret 12/2014, de28 de febrer, fa necessària la modificació d’aquesta norma per tal d’adaptar la regulació de la Comissió d’Igualtat i la Comissió Tècnica de Seguiment del Pla d’Igualtat entre Dones i Homes de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (serveis generals) a la implantació del pla d’igualtat actual i dels plans successius que s’aprovin en l’àmbit de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (serveis generals) en compliment de la disposició addicional setena del Text refós de la Llei de l’Estatut bàsic de l’empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, que s’ha de posar en relació amb l’article 5 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tal de regular l’elaboració i l’aprovació de les propostes dels plans d’igualtat futurs, s’afegeixen noves competències a la Comissió Tècnica de Seguiment...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR