Decret 10/2014, de 3 d’octubre, del president de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 6/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

SecciónI. Disposicions generals
EmisorPRESIDÈNCIA DE LES ILLES BALEARS
Rango de LeyDecret

En data de 2 de maig de 2013 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm.60 el Decret 6/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Des que es va publicar, aquest Decret ha sofert una sèrie de modificacions per mitjà de les normes següents: el Decret 15/2013, el Decret 20/2013, el Decret 23/2013, el Decret 1/2014 i finalment el Decret 6/2014.

Tot i les modificacions esmentades, és necessari introduir canvis en l’estructura i la delimitació material de les competències que s’assignen a la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats.

Per això, d’acord amb el que disposen els articles 11 c i 38.3 a de la Llei 4/2001, de 14 de març, del Govern de les Illes Balears, i 5 i 8 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dict el següent

DECRET

Article únic

Modificació del Decret 6/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  1. Es modifica l’apartat 3 de l’article 2 del Decret 6/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que queda redactat de la manera següent:

  2. Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats

    Aquestes direccions generals exerceixen les seves competències en els àmbits materials següents:

  3. Es modifica l’apartat 2 lletra b de l’article 3 del Decret 6/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que queda redactat de la manera següent:

    La Secretaria General de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats té adscrit i gestiona l’Arxiu General de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Així mateix, gestiona les beques en l’àmbit educatiu, i duu a terme l’ordenació i gestió del personal d’administració i serveis en centres educatius.

  4. Es modifica l’apartat 3 de l’article 3 del Decret 6/2013, de 2 de maig, del president de les Illes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR