Decret 27/2013, de 31 de maig, de cessament i de nomenament de la presidenta de la Junta Superior d’Hisenda de les Illes Balears

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyDecret

D’acord amb el que disposa l’article 4.1 del Decret 210/1999, de 24 de setembre, d’estructuració dels òrgans competents per conèixer i resoldre les reclamacions economicoadministratives que es produeixin en l’àmbit de la gestió econòmica, financera i tributària de les Illes Balears, la Junta Superior d’Hisenda de les Illes Balears estarà integrada per un president, quatre vocals i un secretari.

D’altra banda, i de conformitat amb l’apartat 2 del mateix article, els membres de la Junta Superior d’Hisenda de les Illes Balears són nomenats i separats del càrrec per un decret del Consell de Govern, a proposta del conseller competent en matèria d’hisenda, això és, actualment, el conseller d’Hisenda i Pressuposts, com a conseqüència de l’aprovació del Decret 5/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s’estableix l’estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i del Decret 6/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (ambdós publicats en el BOIB núm. 60, de 2 de maig).

Mitjançant el Decret 96/2011, de 23 de setembre, de cessament i de nomenament de diversos membres de la Junta Superior d’Hisenda de les Illes Balears (BOIB núm.148, d’1 d’octubre), es va nomenar la senyora Isabel María Serna Benbassat presidenta de la Junta Superior d’Hisenda de les Illes Balears. Posteriorment, per mitjà del Decret 22/2013, de 17 de maig, pel qual es disposa el cessament i el nomenament d’alts càrrecs de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR