Acord del Consell de Govern de 27 de gener de 2017 pel qual s’aprova l’oferta d’ocupació pública per a 2017 del personal estatutari que depèn del Servei de Salut de les Illes Balears

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyAcord

Tal com disposa l’article 18 de la Llei 18/2016, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l’any2017, durant l’exercici de 2017 el nombre total de places de nou ingrés del personal de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i dels ens que integren el sector públic instrumental autonòmic i també, si escau, els sectors, les funcions i les categories professionals en les quals s’han de concentrar, i les places que ha d’incloure l’oferta d’ocupació pública s’han de fixar de conformitat amb la delimitació que amb caràcter bàsic faci l’Estat per a l’any 2017 per mitjà de la norma de rang legal corresponent i en el marc dels pressuposts generals de l’Estat per a l’any 2017, i d’acord també amb l’Estatut bàsic de l’empleat públic.

De conformitat amb l’article 5.k de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, correspon al Consell de Govern aprovar l’oferta d’ocupació pública.

D’altra banda, de conformitat amb l’article 80.2 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l’Estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut, l’aprovació d’aquesta oferta ha de ser objecte de negociació prèvia amb les organitzacions sindicals corresponents.

A més, l’article 37 del Text refós de la Llei de l’Estatut bàsic de l’empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, disposa que han de ser objecte de negociació els criteris generals relatius a l’oferta d’ocupació pública.

En conseqüència, en la sessió de 13 de gener de 2017 es varen negociar en el si de la Mesa Sectorial de Sanitat els termes generals de l’oferta d’ocupació pública relativa al Servei de Salut de les Illes Balears per a l’any 2017. La negociació es va fer sens perjudici de les ampliacions que s’hi puguin dur a terme en el cas que la Llei de pressuposts generals de l’Estat per a l’any 2017 suprimeixi les limitacions actuals.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR