Acord del Consell de Govern de 26 d’agost de 2016 pel qual s’aprova l’extinció de l’adjudicació provisional de la concessió del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència atorgada a l’Ajuntament de Palma (105.3 MHz-Palma), per renúncia del titular

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyAcord

Mitjançant una resolució de la Direcció General de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (Ministeri de Ciència i Tecnologia) de 3 d’abril de 2002, es va atorgar la reserva provisional de la freqüència 105.3 MHz a l’Ajuntament de Palma per a la instal·lació d’una emissora municipal de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència a la localitat de Palma.

El Consell de Govern, en la sessió de dia 31 de maig de 2002, va adoptar l’Acord pel qual s’aprovava l’adjudicació provisional a l’Ajuntament de Palma de la concessió d’una emissora municipal de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència a la localitat de Palma i freqüència 105.3 MHz.

El 3 de novembre de 2003, la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació va dictar la Resolució per la qual s’atorgava a l’Ajuntament de Palma la concessió demanial per a l’ús privatiu del domini públic radioelèctric, per a la prestació, en règim de gestió indirecta, del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència a la localitat de Palma i freqüència 105.3 MHz.

L’adjudicatari provisional de la concessió, l’Ajuntament de Palma, va presentar el projecte tècnic d’instal·lació de l’emissora municipal, que la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions va aprovar en data 14 d’octubre de 2003.

L’Ajuntament de Palma ara per ara no ha presentat el certificat final d’obres i instal·lacions ni ha sol·licitat la inspecció final d’aquestes, per la qual cosa no s’ha continuat amb el procediment per dur a terme l’adjudicació definitiva de la concessió.

El 27 de juliol de 2016 va entrar a la Direcció General de Desenvolupament Tecnològic (registre d’entrada núm. 7634/2016) un escrit de l’Ajuntament de Palma en què es comunica que la Junta de Govern de la corporació municipal, en la sessió de dia 6 de juliol de 2016, va aprovar un acord per renunciar a l’explotació de la concessió de l’emissora municipal de ràdio FM de Palma (105.3 MHz).

La disposició final sisena de la Llei 7/2010, de 31 de març, general de la comunicació audiovisual (BOE núm. 79, d’1 d’abril), disposa que aquesta norma té caràcter de legislació bàsica. Les previsions d’aquesta Llei són d’aplicació a totes les comunitats autònomes, respectant, en tot cas, les competències exclusives i compartides en matèria de mitjans de comunicació i d’autoorganització que els atribueixen els estatuts d’autonomia respectius.

La Llei 5/2013, d’1 d’octubre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR