Acord del Consell de Govern de 18 d’octubre de 2019 pel qual es modifica la relació de llocs de treball corresponent al personal eventual de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyAcord

L'article 5.2.g) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que correspon al Consell de Govern determinar el nombre, les característiques i les retribucions dels llocs de treball del personal eventual. Així mateix, l'article 20.2 d'aquest text legal disposa que el nombre de llocs de treball del personal eventual, les seves característiques i les retribucions que li corresponen són públics i els determina el Consell de Govern.

D'altra banda, l'article 6.2.f) del text legal esmentat atribueix al conseller o consellera competent en matèria de funció pública la competència de proposar al Consell de Govern l'aprovació de la relació de llocs de treball del personal al servei de l'Administració autonòmica.

La relació de llocs de treball vigent corresponent al personal eventual al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears és la que es va aprovar mitjançant l'Acord del Consell de Govern de 5 de juliol de 2019 (BOIB núm. 91, de 6 de juliol), amb les modificacions corresponents.

Mitjançant el Decret 9/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Aquesta nova estructura fa necessari adequar la relació dellocs de treball corresponent al personal eventual al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears a la nova composició del Govern.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització, en la sessió del dia 18 d'octubre de 2019 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Aprovar la modificació de la relació de llocs de treball del personal eventual al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que s'adjunta com a annex d'aquest Acord.

Segon. Facultar la consellera d'Administracions Públiques i Modernització perquè adopti les mesures necessàries per a l'execució d'aquest Acord.

Tercer. Ordenar la publicació íntegra d'aquest Acord i de l'annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, moment a partir del qual produirà efectes.

Contra aquest Acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Consell de Govern en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 57 de la Llei...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR