Decret de reació del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement de Catalunya (Decret 99/2011, d'11 de gener)

Publicado enDOGC
Ámbito TerritorialNormativa de Cataluña
RangoDecreto

El Govern de la Generalitat de Catalunya s'ha fixat, com una prioritat de primer ordre, la definició i concreció de les polítiques orientades a impulsar el procés de reactivació econòmica de Catalunya, per tal de recuperar les taxes d'ocupació i mantenir els nivells de benestar social i econòmic assolits pel nostre país.

Per tant, l'acció del Govern estarà marcada per l'objectiu de fer realitat unes perspectives de creixement sòlid i sostenible. Això passa per augmentar la competitivitat del nostre teixit empresarial; possibilitar el finançament dels projectes que afavoreixin el creixement, l'exportació i les noves iniciatives emprenedores, i aprofundir en el procés de les reformes necessàries que caldrà endegar i aplicar amb decisió.

En aquest sentit, el Govern ha d'assumir la responsabilitat que li pertoca i actuar amb determinació. Però no pot fer-ho sol; necessita la implicació de tots els ciutadans i les ciutadanes i, en particular, el compromís de les persones que articulen la realitat d'una societat civil que s'ha fet a partir de la iniciativa de la seva gent, de la seva capacitat emprenedora, de la conformació d'un teixit associatiu ric i dens, amb talent i capacitat de reflexió.

La responsabilitat del Govern i el compromís que es demanda justifiquen la creació del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement, integrat per personalitats del món acadèmic, empresarial i professional, que, des del seu compromís amb Catalunya i mantenint les seves responsabilitats en diferents àmbits d'actuació de la societat i l'economia del nostre país, assessori la Presidència i l'equip econòmic del Govern.

Per tot això, a proposta conjunta dels titulars dels departaments de la Presidència, i d'Economia i Coneixement, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

ARTICLE 1 Creació

Es crea el Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement, configurat com a òrgan col·legiat assessor del president o presidenta de la Generalitat i del Govern, en matèria de polítiques orientades a impulsar el procés de reactivació econòmica de Catalunya, amb la composició, funcions i règim jurídic previst en aquest Decret.

ARTICLE 2 Funcions

Són funcions del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement:

  1. Assessorar o informar sobre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR