Resolució del director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement de 9 d’agost de 2013 per la qual s’estableix el procediment perquè els alumnes de les universitats amb les quals no s’ha signat cap conveni específic de col·laboració puguin fer les pràctiques a centres docents dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS
Rango de LeyResolució

La dispersió en universitats de l’Estat d’alumnes amb la intenció de fer les pràctiques a centres docents dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats ha determinat la necessitat d’establir les pautes per autoritzar-les i donar-hi cobertura formal.

Correspon a la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement facilitar als alumnes l’accés al coneixement professionalitzador en el context educatiu de centres docents públics, centres privats concertats i centres privats reconeguts per la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears i que segueixen el currículum de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Establir el procediment perquè els alumnes de les universitats amb les quals no s’ha signat cap conveni específic de col·laboració puguin fer les pràctiques a centres docents dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats. Aquest procediment figura com a annex I d’aquesta Resolució.

Segon

Deixar sense efecte la resolució de dia 21 de setembre de 2012 referent al procediment que s’ha de seguir perquè els alumnes d’universitats amb les quals no s’ha signat cap conveni específic de col·laboració puguin fer les pràctiques a centres docents dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats.

Tercer

Ordenar la publicació d’aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears, la pàgina web de la Direcció General () i al web educatiu de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats (http://weib.caib.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-se publicat, d’acord amb l’article 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s’hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat la notificació de la Resolució, d’acord amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR