Resolució de data 6 de març de 2014, per la qual s’aproven les bases i la convocatòria de la constitució d’una borsa de treball d'enginyer tècnic industrial per cobrir amb caràcter temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis a l'Ajuntament d'Eivissa, pel procediment de selecció mitjançant el sistema de concurs-oposició

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorAJUNTAMENT D'EIVISSA
Rango de LeyResolució

El Regidor de Recursos Humans, el dia 6 de març de 2014 ha dictat la següent resolució:

“DECRET:

  1. Atesa la necessitat urgent i inajornable de la constitució d'una borsa de treball d'enginyer tècnic industrial per cobrir amb caràcter temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis a l'Ajuntament d'Eivissa, pel procediment de selecció mitjançant el sistema de concurs-oposició.

  2. Vist el que disposa l'article 21. Dos de la Llei 22/2013, de 23 de desembre, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2014 segons el qual “Durant l'any 2014 no es procedirà a la contractació de personal temporal, ni al nomenament de personal estatutari temporal o de funcionaris interins llevat en casos excepcionals i per a cobrir necessitats urgents i inajornables que es restringiran als sectors, funcions i categories professionals que es considerin prioritaris o que afectin al funcionament dels serveis públics essencials.”

  3. Atès que les funcions del lloc de treball d'enginyer tècnic industrial són de caràcter prioritari i que resulten essencials i imprescindibles per al correcte funcionament de la Corporació.

  4. Atès que mitjançant el decret d'Alcaldia de 22 de maig de 2012 es va aprovar la convocatòria de la constitució d'una borsa de treball per a cobrir amb caràcter d'interinitat places vacants d'enginyer tècnic industrial a l'Ajuntament d'Eivissa, sense que a data d'avui s'hagi realitzat cap tràmit del procediment per a la constitució de la borsa de treball.

  5. Atès el temps que ha transcorregut des de l'aprovació de les bases que regien la convocatòria esmentada abans i que el temari que consta en l'annex I de dites bases ha quedat desfasat perquè no té en compte la Llei de règim jurídic d'instal·lació, accés i exercici d'activitats a les Illes Balears, aprovada recentment (Llei 7/2013, de 26 de novembre).

  6. D’acord amb els antecedents assenyalats i fent ús de les atribucions que m’han estat delegades mitjançant el Decret d'Alcaldia de data 25 de juny de 2013 (BOIB núm. 113, de 13/08/2013),

RESOLC:

PRIMER. Revocar el decret d'Alcaldia de 22 de maig de 2012 mitjançant el qual es va aprovar la convocatòria de la constitució d'una borsa de treball per a cobrir amb caràcter d'interinitat places vacants d'enginyer tècnic industrial a l'Ajuntament d'Eivissa i es varen aprovar les bases que havien de regir dita convocatòria (publicades en el BOIB. núm. 78 de 31 de maig de 2012).

SEGON. Ordenar que es procedeixi a la devolució de l'import íntegre satisfet en concepte de taxa per drets d'examen a les persones que varen optar a les proves de selecció del personal per la convocatòria esmentada abans.

TERCER. Aprovar la convocatòria de la constitució d’una borsa de treball d'enginyer tècnic industrial per cobrir amb caràcter temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis a l'Ajuntament d'Eivissa, pel procediment de selecció mitjançant el sistema de concurs-oposició.

QUART. Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, i que es detallen a continuació, les quals han de complir obligatòriament l’Ajuntament, la Comissió de Valoració i les persones aspirants que hi participin.

CINQUÈ. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament d'Eivissa i a la pàgina web municipal (http://www.eivissa.es).

SISÈ. Publicar un anunci de la convocatòria als diaris Diario de Ibiza i Última Hora edició Eivissa i Formentera.

SETÈ. Disposar que els successius anuncis es publiquin exclusivament al tauler d'anuncis de l'Ajuntament d'Eivissa i a la pàgina web municipal (http://www.eivissa.es).

Eivissa, 6 de març de 2014 Regidor de Recursos Humans Ignacio Rodrigo Mateo En don fe, El secretari acctal. Joaquim Roca Mata

BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATORIA DE LA CONSTITUCIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL D'ENGINYER TÈCNIC INDUSTRIAL PER COBRIR AMB CARÀCTER TEMPORAL NECESSITATS URGENTS DE PRESTACIÓ DE SERVEIS A L’AJUNTAMENT D’EIVISSA .

PRIMERA. OBJECTE

L’objecte de les bases és regular la convocatòria de la constitució d’una borsa de treball d'enginyer tècnic industrial, de l'escala d'administració especial, sotsescala tècnica, classe mitjana, grup de classificació A2, per cobrir amb caràcter temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis com a personal funcionari a l’Ajuntament d’Eivissa.

SEGONA. REQUISITS DELS ASPIRANTS

2.1. Per prendre-hi part, les persones interessades han de complir els següents requisits:

  1. Tenir nacionalitat espanyola o d'un estat membre de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors. També poden ésser admesos el/la cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels estats membres de la Unió Europea, qualsevol sigui la seva nacionalitat, sempre i quan els conjugues no estiguin separats de dret i els descendents siguin menors de 21 anys o majors d’aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors i al cònjuge sempre que no estiguin separats de dret, de conformitat amb l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic.

    Per a les persones aspirants que no posseeixen la nacionalitat espanyola i del seu origen no se’n desprèn el coneixement de la llengua castellana, han d’acreditar-ne el coneixement mitjançant l’aportació del diploma d’espanyol com a llengua estrangera, regulat en el RD 1137/2002, de 31 d’octubre, pel qual es regulen els diplomes d'espanyol com llengua estrangera (DELE); o del certificat d’aptitud d’espanyol per a estrangers, expedits per les escoles oficials d’idiomes o mitjançant l’acreditació que estan en possessió d’una titulació acadèmica espanyola expedida per l’òrgan oficial competent en el territori espanyol.

  2. Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques.

  3. Haver complit 16 anys d’edat i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa.

  4. Estar en possessió de la titulació d'enginyer tècnic industrial o equivalent, o estar en condicions d’obtenir-lo en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds. En el cas de titulacions expedides a l’estranger, caldrà aportar la corresponent homologació del Ministeri d’Educació i Ciència, o d’una universitat espanyola.

    La titulació s’ha d'acreditar mitjançant l’expedició dels títols corresponents per l’autoritat acadèmica competent. Aquesta mateixa autoritat pot declarar també l’equivalència de títols.

  5. Haver satisfet els drets d’examen.

  6. No haver estat separat del servei o acomiadat, mitjançant expedient disciplinari, de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR