Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual, per tal de complir el Decret 63/2012, de 20 de juliol, pel qual s’estableix l’estructura orgànica bàsica del Servei de Salut, s’assignen a la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca els recursos humans necessaris perquè desenvolupi la seva activitat

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorSERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Fets i fonaments de dret

  1. El 16 de novembre de 2011 es va publicar en el BOIB núm. 171ext./2011 l’Acord del Consell de Govern d’11 de novembre de 2011 pel qual s’aprova el Pla d’ordenació de recursos humans de l’atenció primària de Mallorca. La justificació d’aquest pla és “la posada en funcionament, a Mallorca, de les gerències d’hospital i sector derivades dels sectors sanitaris [...]. Això comporta que els diferents centres i serveis de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca es distribueixin en els actuals quatre sectors sanitaris (Ponent, Migjorn, Llevant i Tramuntana), a través de les gerències d’hospital i sector dels hospitals de Son Espases, Son Llàtzer, de Manacor i Comarcal d’Inca, respectivament”. El procediment per reordenar el personal de l’atenció primària es va estructurar en tres fases:

  2. Amb la finalitat de distribuir el personal d’atenció primària entre els distints sectors sanitaris, el 17 de novembre de 2011 es va publicar en el BOIB núm. 172/2011 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 15 de novembre de 2011 per la qual s’aprova una convocatòria de mobilitat per raons del servei del personal adscrit als Serveis Centrals de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca, que es va resoldre amb caràcter definitiu per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 19 de desembre de 2011 per la qual s’aprova la llista definitiva de destinacions per mobilitat per raó del servei (BOIB núm. 193/2011, de 27 de desembre).

  3. El 29 de desembre de 2011 es va publicar en el BOIB núm. 194/2011 el Decret 111/2011, de 9 de desembre, pel qual s’estableix l’estructura orgànica bàsica del Servei de Salut de les Illes Balears, del qual cal destacar els apartats següents:

  4. La Gerència d’Atenció Primària de Mallorca s’extingirà amb efectes des del 31 de desembre de 2012.

  5. Durant l’any 2012 es duran a terme les operacions i els tràmits legals necessaris per adscriure tots els mitjans personals i materials de l’atenció primària de Mallorca a les gerències territorials a què es refereixen les lletres a, b, c i d de l’article 19.2 [gerències dels sectors sanitaris de Ponent, Migjorn, Tramuntana i Llevant, respectivament] i, si de cas, als Serveis Centrals.

  6. Transitòriament i fins que no s’efectuï la integració de les fundacions públiques sanitàries en el Servei de Salut, es poden adscriure recursos personals i materials de l’atenció primària a aquestes fundacions.

  7. El 19 de gener de 2012 es varen publicar en el BOIB núm. 8/2012 les resolucions del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 29 de desembre de 2011 per les quals s’adscriuen els centres, els mitjans i els serveis d’atenció primària als sectors Ponent, Tramuntana i Llevant.

  8. El 21 de gener de 2012 es va publicar en el BOIB núm. 10/2012 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 29 de desembre de 2011 per la qual s’adscriuen els centres, els mitjans i els serveis d’atenció primària al sector Migjorn.

  9. El 10 de març de 2012 es va publicar en el BOIB núm. 37/2012 el Decret 19/2012, de 9 de març, pel qual s’estableix l’estructura orgànica bàsica del Servei de Salut de les Illes Balears, que deroga el Decret 111/2011, de 9 de desembre. Els aspectes destacables d’aquest Decret són els següents:

  10. La Gerència d’Atenció Primària de Mallorca s’extingirà amb efectes de dia 31 de desembre de 2012.

  11. Durant l’any 2012 es duran a terme les operacions i els tràmits legals necessaris per adscriure tots els mitjans personals i materials de l’atenció primària de Mallorca a les gerències territorials a què es refereixen les lletres a, b, c i d de l’article 19.2 [és a dir, gerències territorials dels sectors sanitaris de Ponent, Migjorn, Tramuntana i Llevant, respectivament] i, si escau, als Serveis Centrals.

  12. Transitòriament i fins que no s’efectuï la integració de les fundacions públiques sanitàries en el Servei de Salut, es poden adscriure recursos personals i materials de l’atenció primària a aquestes fundacions.

  13. El 14 d’abril de 2012 es va publicar en el BOIB núm. 53/2012 la Resolució de la consellera de Salut, Família i Benestar Social de 3 d’abril de 2012 per la qual es nomena personal estatutari fix i s’adjudiquen places a les persones aspirants que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR