Resolució de la presidenta del Patronat de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears per la qual s'estableix la participació econòmica dels usuaris amb trastorn mental sever de la Residència Can Raspalls

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorFUNDACIÓ D'ATENCIÓ I SUPORT A LA DEPENDÈNCIA I PROMOCIÓ DE L'AUTONOMIA PERSONAL DE LES ILLES BALEARS
Rango de LeyResolució
  1. La Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears és un organisme de titularitat pública de naturalesa institucional amb personificació privada, sense ànim de lucre, el patrimoni de la qual es troba afectat de manera duradora al compliment de les finalitats d’interès general que es detallen a l’article 6 dels seus Estatuts, entre eles quals es troben els següents:

    1. Col·laborar i prestar serveis amb les administracions públiques en el desenvolupament de plans, programes i projectes que tenen per objectiu l’atenció integral de persones amb dependència, persones amb grau de discapacitat reconegut i persones amb problemes de salut mental.

    2. Participar en programes sociosanitaris de caràcter preventiu, de promoció, assistència i rehabilitadors i desenvolupar-los.

    3. Promocionar el desenvolupament de recursos sociosanitaris mitjançant accions i programes propis o amb entitats concertades.

  2. Per assolir les seves finalitats la Fundació pot dur a terme, entre d’altres activitats establertes a l’article 7 dels seus Estatuts, la gestió i l’administració de centres, recursos i serveis assistencials i sociosanitaris d’atenció a persones amb dependència, persones amb trastorn mental greu i prolongat, així com qualsevol altre col·lectiu derivat de les finalitats establertes als apartats a) i b) dels seus Estatuts.

  3. En data 14 de març de 2014 la Conselleria de Família i Serveis Socials i la Fundació varen subscriure un acord d’encàrrec de gestió (BOIB núm. 38, de 20 de març de 2014) al qual es va encomanar la Fundació la gestió, entre d’altres centres sociosanitaris, de la Residència i Centre de dia de Sant Jordi (Can Raspalls), a Eivissa, amb efectes des de la data en què el Consorci de Gestió Sociosanitària d’Eivissa deixés de gestionar-la. Així doncs, en data 1 de gener de 2015, la Fundació va assumir la gestió del centre esmentat.

  4. L’acord de 14 de març de 2014 va ser substituït per un altre de 9 de març de 2016, signat entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i la Fundació, al qual es manté l’encomana respecte a la gestió de la Residència i Centre de dia de Can Raspalls (BOIB núm. 34, de 15 de març de 2016).

  5. La Residència i Centre de dia Can Raspalls de Sant Jordi de Ses Salines (Sant Josep de sa Talaia), és un recurs sociosanitari de caràcter residencial permanent o temporal que ofereix allotjament, convivència i atenció integral, continuada i especialitzada a persones amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR