Resolució de data 6 de juny de 2016 per la qual s'aproven les bases i la convocatòria de la constitució d'una borsa de treball d' operari/ària de jardineria per cobrir amb caràcter laboral temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis a l'Ajuntament d'Eivissa, pel procediment de selecció mitjançant el sistema de concurs-oposició

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorAJUNTAMENT D'EIVISSA
Rango de LeyResolució

La regidora delegada, el dia 6 de juny de 2016 ha dictat la següent resolució:

“DECRET:

  1. - Atesa la necessitat urgent i inajornable de la constitució d'una borsa de treball d'operari/ària de jardineria per cobrir amb caràcter laboral temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis a l'Ajuntament d'Eivissa, pel procediment de selecció mitjançant el sistema de concurs-oposició.

  2. - Atès que les funcions del lloc de treball d'operari/ària de jardineria són de caràcter prioritari i que resulten essencials i imprescindibles per al correcte funcionament de la Corporació.

  3. -Vist el que disposa l'article 20. Dos de la Llei 48/2015, de 29 d'octubre de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2016, que preveu el següent: "Durant l'any 2016 no es procedirà a la contractació de personal temporal, ni al nomenament de personal estatutari temporal o de funcionaris interins llevat en casos excepcionals i per a cobrir necessitats urgents i inajornables que es restringiran als sectors, funcions i categories professionals que es considerin prioritaris o que afectin al funcionament dels serveis públics essencials."

  4. -Vista la disposició transitòria primera de la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública, en la què s'estableixen els coneixements de llengua catalana que s'han d'exigir per a l'ingrés i per a l'ocupació de llocs de treball.

  5. -D'acord amb els antecedents assenyalats i fent ús de les atribucions que m'han estat delegades mitjançant el Decret d'Alcaldia núm. 2015-3954 de data 24 de juny de 2015 (BOIB núm. 104 de 11/07/2015),

RESOLC:

PRIMER.- Aprovar la convocatòria de la constitució d'una borsa de treball d'operari/ària de jardineria per cobrir amb caràcter laboral temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis a l'Ajuntament d'Eivissa, pel procediment de selecció mitjançant el sistema de concurs-oposició.

SEGON.- Exigir com a requisit per ocupar aquest lloc de treball el nivellB1 de coneixements de llengua catalana o equivalent.

TERCER.- Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, i que es detallen a continuació, les quals han de complir obligatòriament l'Ajuntament, la Comissió de Valoració i les persones aspirants que hi participin.

QUART.-Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis de la seu electrònica del'Ajuntament d'Eivissa i a la pàgina web municipal (http://www.eivissa.es).

CINQUÈ.- Publicar un anunci de la convocatòria als diaris "Diario de Ibiza" i Periódico de Ibiza y Formentera".

SISÈ.-Disposar que els successius anuncis es publiquin exclusivament al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Eivissa i a la pàgina web municipal (http://www.eivissa.es).

Eivissa, 6 de juny de 2016

LA REGIDORA DELEGADA

Estefanía Torres Sánchez

En don fe, EL SECRETARI ACCTAL

Joaquim Roca Mata

BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATORIA DE LA CONSTITUCIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL D'OPERARI/ÀRIA DE JARDINERIA PER COBRIR AMB CARÀCTER LABORAL TEMPORAL NECESSITATS URGENTS DE CONTRACTACIÓ A L'AJUNTAMENT D'EIVISSA .

PRIMERA. OBJECTE

L'objecte de les bases és regular la convocatòria de la constitució d'una borsa de treball d'operari/ària de jardineria, per cobrir amb caràcter laboraltemporal necessitats urgents de contractació a l'Ajuntament d'Eivissa.

SEGONA. REQUISITS DELS ASPIRANTS

2.1. Per prendre-hi part, les persones interessades han de complir els següents requisits:

  1. Tenir nacionalitat espanyola o d'un estat membre de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors. També poden ésser admesos el/la cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels estats membres de la Unió Europea, qualsevol sigui la seva nacionalitat, sempre i quan els conjugues no estiguin separats de dret i els descendents siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors i al cònjuge sempre que no estiguin separats de dret, de conformitat amb l'article 57 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic. També poden ésser admesos els estrangers amb residència legal a Espanya.

    Per a les persones aspirants que no posseeixen la nacionalitat espanyola i del seu origen no se'n desprèn el coneixement de la llengua castellana, han d'acreditar-ne el coneixement mitjançant l'aportació del diploma d'espanyol com a llengua estrangera, regulat en el RD 1137/2002, de 31 d'octubre, pel qual es regulen els diplomes d'espanyol com llengua estrangera (DELE); o del certificat d'aptitud d'espanyol per a estrangers, expedits per les escoles oficials d'idiomes o mitjançant l'acreditació que estan en possessió d'una titulació acadèmica espanyola expedida per l'òrgan oficial competent en el territori espanyol.

  2. Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques.

  3. Haver complit 16 anys d'edat i no excedir de l'edat màxima de jubilació forçosa.

  4. Estar en possessió del certificat d'escolaritat o equivalent, o estar en condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds. En el cas de titulacions expedides a l'estranger, caldrà aportar la corresponent homologació del Ministeri d'Educació i Ciència, o d'una universitat espanyola.

    La titulació s'ha d'acreditar mitjançant l'expedició dels títols corresponents per l'autoritat acadèmica competent. Aquesta mateixa autoritat pot declarar també l'equivalència de títols.

  5. Estar en possessió del permís de conduir de la classe B.

  6. Estar en possessió del permis oficial per a manipular productes tòxics (plaguicides i pesticides).

  7. Acreditar els coneixements de la llengua catalana corresponent al nivell B1 mitjançant el certificat emès per l'òrgan competent en matèria de política lingüística del Govern de les Illes Balears o equivalent per l'Administració d'acord amb la normativa vigent.

    En cas de no poder acreditar documentalment els coneixements corresponents, es realitzarà una prova específica de llengua catalana del mateix nivell. Per a l'avaluació d'aquesta prova la Comissió de Valoració disposarà dels assessors/es necessaris/àries.

    L'acreditació del nivell de coneixements de llengua catalana exigit, als efectes de quedar exempt de la realització de la prova específica, s'ha de presentar dins el termini de presentació de sol·licituds per participar en la convocatòria.

  8. Haver satisfet els drets d'examen.

  9. No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públicsper resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupa en el cas de personal laboral, en el qual hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR