Resolució de la consellera de Serveis Socials i Cooperació de 12 de setembre de 2017 per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears en el primer i segon quadrimestre de l’any 2017

SecciónPrimera. Contractació Pública
EmisorCONSELLERIA DE SERVEIS SOCIALS I COOPERACIÓ
Rango de LeyResolució
  1. L’article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

  2. En el BOIB núm. 64, de 25 de maig de 2017, es va publicar la Resolució de la consellera de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears, de 16 de maig de 2017, per la qual es publica la relació de convenis subscrits en el primer quadrimestre. No obstant això, una vegada publicada aquesta Resolució, s’han rebut més convenis signats dins d’aquest període.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears en el primer i segon quadrimestre de l’any 2017 (vegeu l’annex d’aquesta Resolució).

Palma, 12 de setembre de 2017

La consellera de Serveis Socials i Cooperació

Fina Santiago Rodríguez

Annex

Llistat dels convenis subscrits per la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació en el primer i segon quadrimestre de l’any 2017

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, per a la reserva i l’ocupació de places d’estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, signat el 24 d'abril de 2017.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Santa Margalida, per a la reserva i l’ocupació de places d’estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, signat el 24 d'abril de 2017.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Lloseta, per a la reserva i l’ocupació de places d’estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, signat el 24 d'abril de 2017.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament d'Alcúdia, per a la reserva i l’ocupació de places residencials per a gent gran en situació de dependència, signat el 24 d'abril de 2017.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament d'Esporles, per a la reserva i l’ocupació de places d’estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, signat el 24 d'abril de 2017.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Santanyí, per a la reserva i l’ocupació de places d’estades diürnes per a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR