Resolució de la consellera de Presidència de 17 de setembre de 2018 per la qual s’ordena la publicació de la modificació del Reglament de funcionament de la Comissió Mixta de Transferències Govern – Consells Insulars per al traspàs de funcions i serveis

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA
Rango de LeyResolució

Antecedents

  1. El Ple de la Comissió Mixta de Transferències Govern – Consells Insulars per al traspàs de funcions i serveis, en la sessió del dia 30 de juliol de 2018, va aprovar la modificació del Reglament de funcionament d’aquest òrgan estatutari per preveure-hi expressament que tots els òrgans i les unitats internes de la Comissió Mixta, sense excepció, puguin reunir-se tant de forma presencial com a distància.

  2. D’acord amb la disposició final del Reglament de funcionament de la Comissió Mixta de Transferències Govern – Consells Insulars per al traspàs de funcions i serveis, les modificacions d’aquesta norma s’han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

    Per tot això, dict la següent

    RESOLUCIÓ

    Ordenar la publicació de la modificació del Reglament de funcionament de la Comissió Mixta de Transferències Govern – Consells Insulars per al traspàs de funcions i serveis, el text de la qual s’adjunta com a annex a aquesta Resolució.

    Palma, 17 de setembre de 2018

    La consellera de Presidència

    Pilar Costa i Serra

    ANNEX

    El Reglament de funcionament de la Comissió Mixta de Transferències Govern – Consells Insulars per al traspàs de funcions i serveis, que el Ple d’aquest òrgan col·legiat va aprovar el dia 1 d’agost de 2008 (BOIB núm. 120, de 28 d’agost) i va modificar parcialment els dies 10 de novembre de 2009 (BOIB núm. 172, de 24 de novembre) i 5 de febrer de 2015 (BOIB núm. 35, de 12 de març), queda modificat parcialment en els termes següents:

    Únic

    Es modifica el tenor de la disposició...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR