Resolució de la consellera executiva del Departament de Sanitat, Benestar Social, Igualtat i Relacions amb Entitats i Associacions del Consell Insular d'Eivissa de data 21 d'octubre de 2016

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELL INSULAR D'EIVISSA
Rango de LeyResolució

Resolució de la consellera executiva del Departament de Sanitat, Benestar Social, Igualtat i Relacions amb Entitats i Associacions del Consell Insular d'Eivissa de data 21 d'octubre de 2016, per la qual s'aprova modificar la base 10 de les bases que han de regir la convocatòria d'ajudes econòmiques a entitats i associacions sense ànim de lucre en matèria de serveis socials en les Illes Balears, per a l'any 2016 aprovades pel Consell Executiu del Consell Insular el 24 de juny de 2016, en el sentit de nomenar com a instructora del procediment a la Sra. Virginia Rivero Moreno-Ortiz treballadora social, i com a substitut al Sr. Carlos Lara López vocal suplent de la Secció d'Atenció a Persones amb Discapacitat i Trastorn Mental Server.

Vist l'expedient núm. 3/2016 d’ajudes a entitats i associacions sense ànim de lucre en matèria de serveis socials, a l’àmbit de l’illa d’Eivissa, any 2016.

Vist l'informe proposta emès en data 21 d'octubre de 2016 pel responsable de la coordinació dels Serveis Assistencials i conforme de la secretària tècnica de Benestar Social del següent tenor literal:“Assumpte: Convocatòria d’ajudes a entitats i associacions sense ànim de lucre en matèria de serveis socials, a l’àmbit de l’illa d’Eivissa, any 2016 (exp. Bases subv. 03/2016).Canvi d’instructor.

INFORME PROPOSTA

En data 24 de juny de 2016 el Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa va aprovar la convocatòria d’ajudes a entitats i associacions sense ànim de lucre en matèria de serveis socials, a l’àmbit d’Eivissa, any 2016.

En data 30 de juny de 2016 es varen publicar al BOIB núm. 83 les referides bases d’ajudes econòmiques a entitats i associacions sense ànim de lucre en matèria de serveis socials per a l’any 2016 a l’illa d’Eivissa, i el 9 de juliol de 2016 es va publicar al BOIB núm. 87 l’extracte de la convocatòria de les referides ajudes.

A la base 10 de la convocatòria d’ajudes econòmiques per entitats i associacions sense ànim de lucre en matèria de serveis socials a l’illa d’Eivissa, per a l’any 2016, referent a la instrucció, resolució i notificació, estableix al apartat primer que la instrucció de l’expedient la realitzarà la Sra. Lourdes Ferrer Ripoll, funcionària del Departament de Sanitat, Benestar Social, Igualtat i Relacions amb Entitats i Associacions.

Atès que la Sra. Lourdes Ferrer Ripoll ja no realitza les seves funcions laborals al Departament de Sanitat, Benestar Social, Igualtat i Relacions amb Entitats i Associacions, és necessari...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR