Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 7 d’agost de 2018 per la qual s’ordena la publicació de la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos d’advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i es fa pública la llista de llocs vacants que s’ofereixen a l’efecte de l’adjudicació

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)
Rango de LeyResolució

Antecedents

  1. Mitjançant la Resolució de 5 de maig de 2016 es van aprovar les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de les places vacants de personal funcionari, de l’àmbit dels serveis generals, previstes en les ofertes públiques d’ocupació que aprovi la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, incloses les ofertes d’ocupació pública aprovades per Acord del Consell de Govern per als anys 2014 i 2015 (BOIB núm. 60, de 12 de maig).

  2. Per la Resolució de 26 d’octubre de 2017 es van aprovar la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos d’advocacia de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 132, de 28 d’octubre).

  3. Una vegada finalitzades les proves selectives per a l’ingrés pel torn lliure al cos d’advocacia de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, el Tribunal Qualificador ha elevat a la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques la llista definitiva de persones aspirants seleccionades amb l’ordre de prelació final.

    Fonaments de dret

  4. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  5. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  6. El Decret 27/1994, d’11 de març, pel qual s’aprova el Reglament d’ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma.

  7. Les bases 12 i 13 de La Resolució de 5 de maig de 2016, per la qual s’aproven les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de les places vacants de personal funcionari, de l’àmbit dels serveis generals, previstes en les ofertes públiques d’ocupació que aprovi la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, incloses les ofertes d’ocupació pública aprovades per Acord del Consell de Govern per als anys 2014 i 2015.

  8. La base 12 de la Resolució de 26 d’octubre de 2017 per la qual es va aprovar la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos d’advocacia de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

    Per tot això, dict la següent

    Resolució

  9. Ordenar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la llista definitiva de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l’ingrés, pel torn...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR