Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 12 de juliol de 2017 per la qual s’aprova la llista d’aspirants seleccionats en el concurs per formar part d’una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places del cos facultatiu superior, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica, per a l’illa de Mallorca, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)
Rango de LeyResolució

Fets

  1. Per Resolució de 28 d’octubre de 2016 (BOIB núm. 145, de 17 de novembre) es va convocar un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica, de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l’illa de Mallorca.

  2. La Comissió Tècnica de Valoració del concurs per formar part d’una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica, de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l’illa de Mallorca, ha signat la proposta definitiva per determinar la composició final de la borsa.

    Fonaments de dret

  3. L’article 16 c) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  4. L’article 6.3 c) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  5. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s’aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  6. La base 10 de la Resolució de 28 d’octubre de 2016 (BOIB núm. 145, de 17 de novembre) per la qual es convoca una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica, de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l’illa de Mallorca.

    Proposta de resolució

    Propòs a la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques que dicti una resolució en els termes següents:

  7. Aprovar, segons la proposta definitiva que ha efectuat la Comissió Tècnica de Valoració nomenada a l’efecte, la composició final de la borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala de tecnologies de la informació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR