Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques per la qual es crea i classifica el lloc de treball de cap de Consultoria d'Entitats Locals de classe primera, del Consell de Mallorca, reservat a personal funcionari de l’Administració local amb habilitació de caràcter nacional de la subescala d'intervenció tresoreria, categoria superior

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'HISENDA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES
Rango de LeyResolució

Fets

  1. El dia 28 de juny de 2018 va tenir entrada en el Registre general de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques (núm. de registre d'entrada 14462) una sol·licitud de la consellera de Modernització i Funció Pública del Consell de Mallorca de classificació d’un lloc de treball anomenat cap de Consultoria d'Entitats Locals, de classe primera, reservat a personal funcionari de l'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, de la subescala d'intervenció tresoreria, categoria superior.

  2. Mitjançant un Decret de la Presidència d'11 de desembre de 2017, es va fer efectiu el cessament de la titular de la Intervenció General del Consell de Mallorca. Es fa constar en la sol·licitud que el motiu de creació del lloc de treball és donar compliment a l'obligació de l'article 92 bis 6 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, segons el qual en el cas de cessament d'un lloc de lliure designació, la corporació local haurà d'assignar al funcionari cessat un lloc de treball del mateix grup de titulació.

  3. El Ple del Consell de Mallorca, en la sessió de dia 22 de desembre de 2017, va aprovar la plantilla de personal del Consell de Mallorca per a l'exercici 2018, en la qual s'incorpora una nova plaça d'intervenció tresoreria, reservada a personal funcionari de l'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, de la subescala d'intervenció tresoreria, categoria superior, (BOIB núm. 159, de 28 de desembre de 2017).

  4. Posteriorment, en la sessió de 2 de maig de 2018, va aprovar la modificació de la relació de llocs de treball de la Corporació, en la qual es va incloure la plaça d'intervenció tresoreria de classe primera, amb la denominació cap de Consultoria d'Entitats Locals, adscrita al Departament d'Economia i Hisenda/Secretaria Tècnica, reservada a personal funcionari de l'Administració local amb habilitació de caràcter nacional de la subescala d'intervenció tresoreria, categoria superior, (BOIB núm. 58, de 10 de maig de 2018). D'acord amb la descripció del lloc que consta en la relació de llocs de treball, el nivell de coneixements de llengua catalana que es requereix per a aquesta plaça és el B2.

    Tot això segons consta en el certificat del secretari del Consell de Mallorca de 19 de juny de 2018 i en la diversa documentació aportada pel Consell de Mallorca que acompanya la sol·licitud.

  5. Es tramet, com a documentació adjunta, un informe de 21 de juny de 2018 de l'interventor general del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR