Resolució del conseller de Treball, Comerç i Industria i president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears de 27 de novembre de 2017 per la qual es deneguen ajuts per a transport i/o beques per a persones amb discapacitat i d'ajuts a la conciliació de la convocatòria de programes específics de formació per a col·lectius amb especials dificultats d'inserció en el mercat laboral de la convocatòria de 9 d’octubre de 2015

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorSERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS
Rango de LeyResolució

Fets

  1. Les persones que s’indiquen en l’annex adjunt, com a alumnes d’una acció formativa de la convocatòria de programes específics de formació per a col·lectius amb especials dificultats d’ inserció en el mercat laboral, han presentat sol·licituds de concessió d’ajuts per a transport i/o de beques per a persones amb discapacitat i d’ ajuts a la conciliació, en el marc de la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Insdústria i president del SOIB, de 9 d’octubre de 2015 (BOIB núm.153, de 20 d’octubre)

  2. Una vegada examinades aquestes sol·licituds s’ha considerat que han de ser objecte de denegació pels motius que s’exposen a l’annex I d’aquesta Resolució.

    Fonaments de dret

  3. L’article 2.2 del Decret 37/2015, de 22 de maig, d’aprovació dels Estatuts del Servei d’Ocupació de les Illes Balears ‎estableix que el SOIB, per acomplir els seus fins, pot dur a terme, entre d’altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d’ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d’orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l’ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d’accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d’altre; l’adaptació de la formació i requalificació per a l’ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l’esperit empresarial, l’economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

  4. D’acord amb els apartats g i i de l’article 9.4 del Decret 37/2015, de 22 de maig, de aprovació dels estatuts del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 77, de 23 de maig), és funció del president del SOIB autoritzar despeses, contreure obligacions i proposar pagaments del servei, així com concedir ajuts i subvencions.

  5. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (BOE núm. 276, de 18 de novembre, i suplement en català del BOE núm. 23, de 24 de novembre), té per objecte regular el règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques.

  6. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre), té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions la gestió de les quals correspon a l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

  7. L’Ordre del Ministeri de Treball i Afers Socials de 7 de març de 2008 (Ordre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR