Resolució del conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca de 6 d’agost de 2015 per la qual delega l’exercici d’algunes competències i la signatura de diversos actes administratius i resolucions en matèries de la competència pròpia

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA DE MEDI AMBIENT, AGRICULTURA I PESCA
Rango de LeyResolució

L’article 16 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú i l’article 31 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, permeten que els titulars dels òrgans administratius puguin delegar la signatura de les resolucions i dels actes administratius en els titulars dels òrgans o de les unitats administratives que en depenen.

L’article 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, i l’article 25 de la Llei 3/2003, de 26 de març permeten que els titulars dels òrgans administratius puguin delegar la signatura de les resolucions i dels actes administratius puguin delegar l’exercici de les competències que tenguin atribuïdes en altres òrgans de la mateixa Administració, encara que no siguin jeràrquicament dependents, o de les entitats de dret públic vinculades o que en depenguin.

Per tant, els consellers poden delegar la signatura dels actes administratius i de les resolucions en les matèries pròpies de la seva competència com també l’exercici de les competències pròpies en els directors generals i els secretaris generals, llevat dels supòsits indelegables que estableixen aquestes lleis.

Per tot això, i d’acord amb el que preveu l’article 42 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dict la següent

Resolució

  1. Delegar la secretària general de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca per exercir les competències que, d’acord amb la legislació aplicable, corresponent al conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca en les matèries següents:

    1. En matèria de contractació, l’exercici de totes les facultats i actuacions que preveu la legislació de contractes del sector públic i, en particular, la designació dels membres de les meses de contractació i la formalització dels contractes i els acords de devolució de garanties, tot això en els expedients l’import de licitació dels quals sigui igual o inferior a 500.000,00 euros.

    2. En matèria de subvencions, l’exercici de totes les facultats i actuacions que preveu la legislació reguladora de les subvencions autonòmiques, excepte les següents:

      b.1. Les convocatòries

      b.2. Les resolucions finals dels procediments de concessió de subvencions de quantia superior a 500.000,00 euros.

      b.3. Les resolucions finals de tots els procediments de revocació, de reintegrament i sancionadors .

    3. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR