Resolució del conseller d’Innovació, Recerca i Turisme de 14 d’octubre de 2015 per la qual es modifica la Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 22 d’octubre de 2014 per la qual s’ofereixen ajuts per cofinançar contractes «Ramón y Cajal» i «Miguel Servet» corresponents a la convocatòria de l’any 2012

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'INNOVACIÓ, RECERCA I TURISME
Rango de LeyResolució

Fets

1. El 15 de novembre de 2014, es va publicar la Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 22 d’octubre de 2014 per la qual s’ofereixen ajuts per cofinançar contractes «Ramón y Cajal» i «Miguel Servet» corresponents a la convocatòria de l’any 2012 (BOIB núm. 157, de 15 de novembre de 2014).

En aquesta convocatòria es varen oferir un màxim de 6 ajuts per cofinançar contractes «Ramón y Cajal» i «Miguel Servet» a entitats ubicades a les illes Balears.

La convocatòria establia un termini de 15 dies naturals per a la presentació de sol·licituds. Aquest termini finalitzava l’1 de desembre de 2014.

Les entitats varen presentar les sol·licituds en el termini previst i el 9 de desembre de 2014 es va reunir la Comissió de Selecció, que va decidir proposar el cofinançament de les tres sol·licituds presentades.

2. El 9 de desembre de 2014, es va presentar a UGE la Proposta de resolució signada, tant per la cap del Servei de Recerca, com pel secretari general de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats (per vacant del director general d’Educació, Personal Docent, Universitats i Recerca, Resolució de 22 d’octubre, BOIB núm. 147, de 25 d’octubre de 2014). Des d’UGE varen informar que la Proposta de resolució no es va fiscalitzar i, per tant, no va ser signada per la consellera.

3. En el mateix BOIB núm. 157 es va publicar el tancament de l’exercici pressupostari 2014 i es va establir el 24 de novembre com a termini màxim per a la presentació a UGE de documents AD.

4. L’11 de febrer de 2015, el director general d’Universitats i Recerca va emetre una Memòria justificativa relativa a la necessitat de modificar la Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 22 d’octubre de 2014 per la qual s’ofereixen ajuts per cofinançar contractes «Ramón y Cajal» i «Miguel Servet» corresponents a la convocatòria de l’any 2012, publicada en el BOIB núm. 157, de 15 de novembre de 2014.

5. Cofinançar els contractes “Ramón y Cajal” i “Miguel Servet” comporta per a la comunitat autònoma augmentar de manera molt significativa la capacitat investigadora, atès que els investigadors que formen part d’aquest contracte han superat amb èxit una exhaustiva avaluació feta per investigadors de prestigi internacional.

Fonaments de dret

1. El Text refós de la Llei de subvencions de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre.

2. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

3. L’Ordre de la consellera d’Innovació, Interior i Justícia de 26 de gener de 2010 (BOIB núm...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR