Resolució del conseller d’Administracions Públiques d’11 de febrer de 2015, per la qual s’aprova la llista d'aspirants seleccionats del concurs per formar part d’una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat educació social, a les illes de Menorca i d’Eivissa i Formentera, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocat per Resolució de 29 de juliol de 2014

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)
Rango de LeyResolució

Antecedents

La Comissió Tècnica de Valoració del concurs per formar part d’una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat educació social, a les illes de Menorca i d’Eivissa i Formentera, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocat per la Resolució de la consellera d’Administracions Públiques de 29 de juliol de 2014 (BOIB núm. 110, de 16 d’agost) ha signat la proposta definitiva per determinar la composició final de la borsa esmentada.

Fonaments de dret

  1. Article 6.c de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  2. Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s’aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  3. Base 10 de la Resolució de la consellera d’Administracions Públiques de 29 de juliol de 2014 per la qual es convoca un concurs per constituir unes borses extraordinàries per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat educació social, a l’illa de Menorca i d’Eivissa i Formentera, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 110, de 16 d’agost).

    Proposta de resolució

    Vists els fets i fonaments de dret exposats i de conformitat amb els preceptes legals i l’art. 16.c) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears; d’acord amb les competències que atribueix l’art. 16 c) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en relació amb l’art. 6 de la Llei 3/2007, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, propòs al conseller d’Administracions Públiques que dicti una resolució en els termes següents:

  4. Aprovar, segons la proposta definitiva efectuada per la Comissió Tècnica de Valoració nomenada a l’efecte, la composició final de la borsa de personal funcionari interí per cobrir places vacants del cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat educació social, a les illes de Menorca i d’Eivissa, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocada per Resolució de 29 de juliol de 2014 (BOIB núm. 110, de 16 d’agost) amb indicació de totes les persones integrants, l’ordre de prelació i la puntuació obtinguda que figura en l’annex d’aquesta Resolució.

  5. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la web de l’EBAP del Govern de les Illes Balears.

    Interposició de recursos

    Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d’Administracions Públiques en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i de l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

    També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat aquesta Resolució, d’acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

    Marratxí, 11 de febrer de 2015

    El director general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis

    Antoni Mesquida Bauzá

    Conforme amb la proposta. En dict resolució

    El conseller d’Administracions Públiques

    Juan Manuel Lafuente Mir

    ANNEX

    Borsa del cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències, especialitat educació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR